Connect-R a fost dat afară de la Asia Express, NU eliminat! De ce producătorii Antena 1 nu l-au mai vrut în show. Ce nu s-a văzut la televizor

30 oct. 2021
Connect-R a fost dat afară de la Asia Express, NU eliminat! De ce producătorii Antena 1 nu l-au mai vrut în show. Ce nu s-a văzut la televizor
Connect-R și Shift la Asia Express

Connect-R și Shift au părăsit competiția Asia Express în lacrimi. Ei au fost cea de-a doua echipă care a fost eliminată din show, după cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu. Cei doi artiști au fost foarte afectați când Irina Fodor le-a arătat piatra roșie, care îi trimitea acasă.

La testimoniale, aceștia au declarat că și-ar fi dorit foarte mult să ducă Asia Express până la capăt, dar că aceasta a fost situație și trebuie să o accepte. Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că producătorii au fost destul de dezamăgiți de prestație lui Connect-R și Shift, care nu au manifestat deloc spirit competitiv.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Zarug și Lorelei Bratu, care au plecat cu scandal. Producătorii Antena 1 i-au pus într-o lumină proastă pentru că au arătat toate fițele de vedetă pe care le-au făcut pe parcursul competiției.

Dezvăluiri din interior. Cum se comportau Shift și Connect-R la Asia Express

În schimb, Connect-R și Shift au rămas totuți cu o imagine neutră. Producătorii au considerat, însă că cei doi artiști nu cred audiențele, așa că era destul de evident că vor fi dați afară din show.

Cosmin Natanticu este cel mai vocal dintre concurenții de la Asia Express și vorbește mult despre experianța pe care a avut-o în show și nu se ferește nici să facă dezvăluiri. El a spus public și de ce Coonect-R și Shift au plecat devreme din concurs. Acelați lucru ca și sursele noastre, doar că puțin mai voalat.

„Shift și Connect-R nu au fost foarte competitivi, ca să câștige. Dovadă că s-au dus și nu au rezistat. Din patru săptămâni, câte au stat, au fost la trei curse pentru ultima șansă. Asta dă dovadă că nu și-au dat interesul, pentru că îi și vedeam”, a dezvăluit Cosmin Natanticu în cadrul podcastului produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu),