Corina Bilcon rupe tăcerea pentru prima dată! Ce mesaj umilitor i-a transmis Anamariei Prodan. Laurențiu Reghecamf o susține

18 oct. 2021
Corina Bilcon rupe tăcerea pentru prima dată! Ce mesaj umilitor i-a transmis Anamariei Prodan. Laurențiu Reghecamf o susține
Laurențiu Reghecamf și Corina Bilcon

Corina Bilcon, pe numele real Corina Caciuc și-a văzut visul împlinit la 29 de ani. Tânăra a ajuns vedetă, iar potrivit căutărilor Google, zilele acestea a fost cea mai interesantă pentru public, care a dorit să afle cât mai multe detalii despre ea.

Laurențiu Reghecamf a anunțat deja că divorțează și și-a asumat public relația cu iubita sa, ținută secretă până acum. Anamaria Prodan a refuzat, însă să accepte realitatea și a lansat o serie de acuzații grave la adresa Corinei Bilcon.

Impresara a arătat mesaje provenite de la internauți, care spuneau că iubita lui Reghe a fost practic prostituată sau escortă de lux și că presta servicii sexuale chiar și pe 200 de euro. Imediat a venit și replica tot în presă, care o prezintă pe Corina Bilcon, ca pe o tânără inteligentă, care ocupă funcția de director și care deține și propriul business, un salon de înfrumusețare.

Însă până acum, ea nu a vorbit deloc public despre relația pe care o are cu antrenorul de la CSU Craiova. Și după o perioadă în care tot trimitea notificări avocațiale, prin care cerea să-i fie eliminat numele din articolele de presă, acum a început să-i placă celebritatea.

Mesajul Corinei Bilcon pentru Anamaria Prodan

Corina Bilcon a postat pe Instagram un mesaj care pare cu dedicație pentru Anamaria Prodan. Și este de-a dreptul umilitor. Atașat este și o fotografie cu ea și Reghe, zâmbind larg, deși acesta spunea în urmă cu câteva zile că este devastat de vestea că mama lui are cancer.

„Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”, a spus Corina Bilcon pe Instagram. Nu se știe clar dacă este sau nu contul ei, dar așa pare.

„Lasă-i să te judece. Lasă-i să te înţeleagă greşit. Lasă-i să te brâfească. Părerile lor nu sunt problema ta. Tu rămâi un om bun, iubeşte şi simte-te liber în autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau ce fac alţii, să nu îndrăzneşti să te îndoieşti de valoarea şi de frumuseţea adevărului tău. Continuă să străluceşti aşa cum o faci deja”, scrie Corina și pe InstaStory.