Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf, cea mai mare umilință pentru Anamaria Prodan! Ce gest au făcut cei doi

13 oct. 2021
Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf, cea mai mare umilință pentru Anamaria Prodan! Ce gest au făcut cei doi

Anamaria Prodan trece prin clipe foarte grele. Aceasta este devastată de vestea divorțului și în continuare nu vrea să accepte că mariajul său s-a sfârșit. A încercat prin toate metodele să-și țină soțul aproape și să transmită publicului că familia ei este indestructibilă, dar antrenorul de la CSU Craiova a fost ferm în ceea ce privește decizia lui.

Laurențiu Reghecamf are o relație cu Corina Bilcon de ani buni. Tânăra în vârstă de 29 de ani l-a vrăjit foarte tare, iar acesta s-a decis să renunțe definitiv la căsătoria cu Anamaria Prodan pentru ea. Mai ales acum, când a aflat că iubita lui secretă așteaptă un copil, o fetiță, care va veni pe lume peste câteva luni.

La scurt timp după ce Laurențiu Reghecamf a anunțat în CanCan că a depus deja actele de divorț, Anamaria Prodan a intrat într-o stare profund negativă. Aceasta nu a putut accepta nimic din ceea ce era deja în presă.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf.

În timp ce Anamaria Prodan se frământă și spunea tuturor că este efectiv devastată, soțul său se afla la o petrecere și se distra de minune alături de iubita lui Corina Bilcon, au dezvăluit surse pentru ShowBlizt.ro. El a luat parte  la un chef organizat de Team Managerul Universității Craiova, Lucian Pretorian, care a împlinit, vârsta de 39 de ani și s-a arătat foarte relaxat.

Laurențiu Reghecamf este decis de data aceasta să meargă până la capăt cu divorțul.