Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf vor avea probleme mari. Planul diabolic de răzbunare conceput de Anamaria Prodan

12 oct. 2021
Corina Bilcon și Laurențiu Reghecamf vor avea probleme mari. Planul diabolic de răzbunare conceput de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecamf a anunțat de luni bune că vrea să divorțeze, dar Anamaria Prodan s-a opus cu vehemență. Aceasta s-a mutat pentru mai multe luni în Dubai, dar tot timpul a transmis mesaje sau a postat pe rețelele de socializare fotografii prin care a vrut să arate că pentru ea soțul său este un zeu.

Conform surselor ShowBlitz.ro, Anamaria Prodan a discutat de mai multe ori cu Laurenți Reghecamf pe tema despărțirii și cei doi căzuseră de comun acord să mai amâne seprarea o vreme. Ea i-a spus că-l lasă să trăiască liber, iar el oricum făcea acest lucru. Relația lui cu Corina Bilcon durează de mult timp, iar în ultima perioadă nici măcar nu s-a mai ascuns de ochii curioșilor.

Acum iubita lui este însărcinată, iar emisiunea la care a participat Anamaria Prodan, unde a anunțat că vrea să adopte un copil a fost picătura care a umplut paharul.

Planul Anamariei Prodan

Deși a făcut mult circ pe subiect, impresara știe că va ajunge aici. Potrivit acelorași surse, aceasta a avut mare grijă ca în spațiul public să nu apară nimic comporomițător despre ea. Nu a dorit să fie atașată de niciun bărbat și chiar a vrut să lămurească și scandalul cu Dan Alexa, cel despre care s-a spus că i-ar fi fost amant.

Anamaria Prodan a spus că au fost legați doar profesional. Toate aceste lămuriri au avut drept scop procesul de divorț. Urmează împărțirea averii, iar impresara și-a luat avocați americani de top, semn că vrea să rămână cu cea mai mare parte a averii.

Fiind femeia înșelată, ea va avea foarte multe de câștigat, mai ales că ei s-au căsătorit în SUA, iar Anamaria Prodan are și cetățeni americană. Iar legile din această țară sunt foarte aspre cu bărbații care comit adulter, iar acesta devine motiv de divorț.

Câți bani câștigă acum lunar Laurențiu Reghecamf

Corina Bilcon trăiește în mare lux de când l-a cunoscut pe Reghecamf, iar impresara vrea ca aceasta să rămână cu cât mai puțini bani de la soțul său. Totuși nu trebuie uitat că acesta este și antrenor la CSU Craiova și are un salariu de 15.000 de euro pe lună. Însă o sumă infimă, ținând cont de sumele pe care este obișnuit să le cheltuie acesta.

În plus, s-ar putea să fie obligat să-i achite și o pensie alimentară generoasă fiului său, Laurențiu Reghecamf Junior. Într-o intervenție la PRO TV, Anamaria Prodan a transmis că acum trebuie să aibă mare grijă de copii pentru ca aceștia să nu sufere.

„De-a lungul vieții am făcut niște greșeli. Nu am fost foarte atentă. Am să lupt să nu simtă copiii mei nenorocirea asta. Niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Încă mai am niște oameni adevărați care vin la mine”, a spus imoresara în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.