Corina Caciuc, acuzată de furt! Anamaria Prodan a depus plângere la Poliție. Ce i-ar fi luat amanta lui Reghecamf din propria casă

16 dec. 2021
Corina Caciuc, acuzată de furt! Anamaria Prodan a depus plângere la Poliție. Ce i-ar fi luat amanta lui Reghecamf din propria casă
FOTO: Fanatik.ro

Scandalul dintre Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina. După ce Corina Caciuc a dat-o pe impresară în judecată pentru că ar fi făcut publice mai multe imagini cu ea din perioade mai vechi, acum, Anamaria Prodan este cea care a depus plângere penală.

Cei de la clik.ro au aflat că Anamaria Prodan a depus plângere penală împotriva Corinei Caciuc, iar motivul este unul uluitor. Impresara o acuză pe amanta lui Laurențiu Reghecampf de furt și nu numai.

Conform sursei citate, Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că ar fi sustras bunuri și bani, sume pe care le-ar fi transferat dintr-un cont al familiei în cel al noii sale iubite, Corina Caciuc, fără să primească vreo aprobare, dar și că ar fi făcut publice fotografiile cu sexy impresara nud.

Mai mult de atât, surse din anturajul impresarei au dezvăluit că pe lângă această plângere, Anamaria Prodan ar mai fi depus una, de această dată împotriva Corinei Caciuc. Motivul? Noua iubită a lui Reghe ar fi apărut în câteva imagini cu o geantă neagră, de firmă, care ar fi a impresarei.

Sursele citate mai spun că următorul pas este ca amanta antrenorului, Corina Caciuc să fie chemată în instanță pentru a face dovada bunurilor care au apărut peste noapte în posesia ei, de la genți și pantofi, în condițiile în care aceasta poartă aceleași măsuri ca ale impresarei, până la bijuterii de valoare și nu numai.

Anamaria Prodan a depus trei plângeri penale

Cât despre acuzațiile lansate la adresa lui Reghe, Anamaria Prodan spune că soțul ei s-ar fi folosit de banii din conturile familiei pentru a-și face fericită noua amantă. Ba mai mult de atât, cei doi au avut o confruntare și în direct, la Realitatea Plus, unde impresara l-a jignit.

Până acum, Anamaria Prodan are depuse trei plângeri penale și are de gând să își recupereze banii din conturi, care, spune ea, ar fi ajuns la Corina Caciuc, dar și bunurile materiale precum genți, haine, pantofi și nu numai, care de asemenea, acum ar fi în mâinile amantei lui Reghe.

”Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.