Corina Caciuc Bilcon ar fi fost violată. Anamaria Prodan, noi dezvăluiri șocante despre iubita lui Laurențiu Reghecamf

21 oct. 2021
Corina Caciuc Bilcon ar fi fost violată. Anamaria Prodan, noi dezvăluiri șocante despre iubita lui Laurențiu Reghecamf
Laurențiu Reghecamf și Corina Bilcon

Anamaria Prodan pare să fi acceptat divorțul de Laurențiu Reghecamf, dar nu și faptul că acesta are o relație serioasă cu Corina Caciuc, cunoscuta ca și Corina Bilcon. Iubita soțului său este însărcinată și urmează să nască o fetiță peste câteva luni.

În ultimele zile a curs cu acuzații și dezvăluiri la adresa ei. Anamaria Prodan a arătat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii cu amanta soțului său, în ipostaze care nu o avantajau deloc. În plus, a prezentat mai multe mesaje care ar fi provenit de la cunoscuți ai Corinei Bilcon și care susțineau că aceasta ar fi fost practic prostituată de lux, care presta servicii sexualte chiar și pe 200 de dolari.

Ceea ce se știe clar despre iubita lui Reghe este că aceasta a câștigat un concurs de hostess și că era poreclită „gură de aur”. De asemenea, au apărut informații legate de faptul că aceasta l-ar fi acuzat pe fostul director OTV, Doru Ioga de viol. Acesta a susținut că tânăra Corina, care avea doar 19 ani atunci, își dorea doar celebritate și căuta pretext să apară la televizor.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri șocante despre amanta soțului său

Iubita lui Reghe este extrem de supărată din cauza dezvăluirilor pe care Anamaria Prodan le-a făcut în presă în ultima perioadă și i-a transmis că o va da în judecată. Mai mult, Corina Bilcon a insistat că pe ea o interesează doar sarcina în acest moment și că nu-și dorește să apară deloc în presă.

Impresara nu s-a lăsat impresionată de avertismentele de la cea care i-a furat soțul și i-a transmis un mesaj dur.

„Haideți să fim serioși. Cică nu vrea să ajungă în presă. Să ne amintim când apărea pe la Tv că era violată de Doru Iuga. Vă spun din suflet, pentru noi, pentru familia mea este ceva oribil. Copilul meu vine acasă și spune ca îi e rușine sa iasă din casa pentru ca tatăl lor umbla cu asa ceva. Soțul meu este un om unic și lumea nu a înțeles de ce am tras atat de mult cu el. Nu dau satisfacție nimănui de dragul uneia ca ei.”, a spus Anamaria Prodan.

Aceasta a povestit și că fiul ei cel mic, Laurențiu Reghecamf Junior este extrem de trist și supărat din cauza acestei situații și că cel mai mult suferă pentru copilul ei, care nu merita asta.