Cosmin Natanticu a făcut-o să plângă pe Irina Fodor! Actorul și-a ieșit din minți în timpul filmărilor Asia Express

28 oct. 2021
Cosmin Natanticu a făcut-o să plângă pe Irina Fodor! Actorul și-a ieșit din minți în timpul filmărilor Asia Express

A fost multă tensiune pe Drumul Împăraților, etapa cu numărul șase de la Asia Express. Două dintre cele mai slabe echipe, Adriana Trandafir și fiica ei,  Maria Speranța și Chef Patrizia Paglieri și  fiul ei, Francesco au câștigat imunitatea, astfel că în cursa pentru Ultima Șsană au ajuns Mihai și Elwira Petre, alături de Cuza și Emi,dar și Eliza și Cosmin Natanticu, cuplu ales în urma sesiunii de vot.

Telespectatorii au fost foarte interesați de acest episod, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelulul publicului comercial, cât şi la nivel urban. Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 8.7 puncte de rating și 25.9% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.3 puncte de rating și 21.7% cota de piață.

Asia Express, lider de audiență

Şi la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu un rating mediu de 7.5 puncte şi 18.6% cota de piaţă. Şi de această data, poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV, ce în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 5.9 puncte de rating şi 14.6% cota de piaţă.

Punctul culminant al acestui episod de la Asia Express a fost aflarea verdictului. Mihai Petre și Elwira, dar și Emi și Cuza s-au salvat pentru că au ajuns primii la Irina Fodor.

Pentru Eliza și Cosmin Natanticu, emoțiile au fost la cote maxime, pentru că soarta lor a fost decisă de culoarea diamantului din cutia securizată. Ambii au fost extrem de emoționați, iar actorul comediant abia își putea abține lacrimile.

Irina Fodor a izbucnit în lacrimi

Această tensiune a făcut-o însă pe Irina Fodor să izbucnească în lacrimi. Vizibil emoționată, aceasta a spus că nu-și dorește ca ei să plece și că de fapt ar vrea ca toți să rămână. Iar dorința i s-a îndeplinit. Diamantul a fost verde. Natanticii au fost salvați.

”Irina ne-a omorât cu emoțiile astea! A fost o descărcare și mai mare, am mușcat din buze ca să nu plâng pentru că nu voiam să le dau o satisfacție celorlalți. Nu a existat nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi doi. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că dacă o echipă puternică ar fi primit piatra verde, iar noi eram pe margine, ne-am fi ofticat, pentru că este clar că îți dorești ca ei să plece ca tu să ai mai multe șanse. Asia Express continuă cu noi în stage 7!”, a spus Cosmin Natanticu.

Ulterior, la testimoniale acesta s-a arătat foarte nervos și și-a acuzat colegii de falsitate. Nu i s-a părut normal ca aceștia să aplăude după ce ei l-au propus practic spre eliminare.

Probabil în următoarele episoade va fi și mai multă tensiune. Asia Express este difuzată pe Antena 1, duminica de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.