Cosmin Natanticu de la Asia Express ascunde o dramă imensă. La ce a fost supus în copilărie? Nu a spus nimănui despre calvarul său

02 dec. 2021
Cosmin Natanticu de la Asia Express ascunde o dramă imensă. La ce a fost supus în copilărie? Nu a spus nimănui despre calvarul său

Cosmin Natanticu și Eliza au acceptat cu brațele deschise competiția Asia Express, însă norocul nu a fost de partea lor. Echipa nu a rezistat până la final, așa că nu a avut nicio șansă să se bucure de premiul cel mare.

Puțini știu însă drama trăită de Cosmin Natanticu. Actorul ar fi vrut să se facă fotbalist, însă a preferat arta. Ba mai mult de atât, copilăria lui nu a fost una chiar atât de roz.

Mama sa s-a stins din viață pe când avea 19 ani, așa că viața lui a luat o întorsătură neașteptată.

”Mama mea a murit când aveam 19 ani, iar tatăl meu s-a recăsătorit. Eu, ca bărbat, l-am înţeles că trebuia să se recăsătorească, mama mea murind de tânără, la 40 de ani, şi a mai făcut un copil. Deci mai am un frate doar după tată. Eu voiam să fiu sudor, în primul rând. Dacă asta vedeam în casă, mama sudor, tata sudor, nici nu ştiam ce înseamnă. N-am avut vise d-astea măreţe. M-am lăsat de fotbal când antrenorul mi-a dat cu ghetele în cap şi m-a făcut momârlan”, a mărturisit el la un momendat.

Fostul concurent de la Asia Epress a avut o surpriză neașteptată chiar în cadrul podcast-ului său. În timp ce el a trecut prin momente dureroase, Codin Matinciuc a cheltuit milioane.

”Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult”, i-a mărturisit Codin Maticiuc lui Cosmin Natanticu, care a rămas mască, simțindu-se probabil jenat de suma auzită.

Moment jenant pentru Cosmin Natanticu

”Adică tu până la vârsta de 31 ai cheltuit câteva milioane?”, a întrebat vizibil surprins de declarație, Cosmin Natanticu, iar răspunsul a venit imediat.

Codin Matinciuc i-a mărturisit concurentului de la Asia Express că a început să facă bani încă de la 30 de ani, iar până acum, cheltuielile sunt de ordinul milioanelor.

”De ce 30 și un pic? Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”, a completat afaceristul.

Spre deosebire de Cosmin Natanticu, Codin Matinciuc a avut o copilărie cum mulți și-ar dori. Presa din România îl descrie ca find un ”răsfățat” al familiei. Are milioane în conturi, proprietăți și nu numai. Afaceristul are și o familie frumoasă alături de Ana Pandeli și fiica sa, Smaranda.