Cosmin Natanticu surprins în ipostaze uluitoare cu Maria Andreea Coroamă! Cine este femeia cu care vrea să-și împlinească marele vis

25 feb. 2022
Cosmin Natanticu surprins în ipostaze uluitoare cu Maria Andreea Coroamă! Cine este femeia cu care vrea să-și împlinească marele vis

Începând cu data de 5 martie, telespectatorii se vor putea bucura de un show inedit pe gheață. Începe ”Dancing on ice: Vis în doi”, competiție în care nouă vedete vor patina alături de parteneriilor. 

Una dintre cele mai mari surprize a fost chiar Cosmin Natanticu care a participat la Asia Express. Acesta are o parteneră de-a dreptul deosebită, iar șansele să meargă mai departe sunt destul de mari.

Scopul show-ului de la Antena 1 este să transforme visurile în realitate, iar lista concurenților este una destul de interesantă. Nume celebre precum Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan, dar și Cătălin Cazacu vor dansa pe gheață de săptămâna viitoare.

Partenera lui Cosmin Natanticu este Maria Andreea Coroamă, iar cei doi vor lupta pentru visul ei. Aceasta este profesor și antrenor în acest domeniu, iar dacă lucrurile merg așa cum se așteaptă, marea ei dorință s-ar putea împlini.

Maria Andreea Coroamă își dorește să dezvolte o sală de pregătire specifică patinajului artistic pentru a ridica nivelul patinatorilor pe care îi antrenează în cadrul clubului său. Deși lipsa echipamentului necesar i-a cauzat o dublă hernie de disc, însă Maria și Cosmin sunt încrezători că ”Dancing on Ice: Vis în doi” va fi oportunitatea perfectă pentru a îndeplini marele vis.

Echipele complete de la ”Dancing on Ice: Vis în doi”

Avem însă și alte surprize pe gheață. Iulia Albu spre exemplu îl va avea partener pe Marian Prisacaru, care la rândul său este antrenor de patinaj artistic și care are un vis similar cu cel al Mariei. Acesta vrea să își deschidă un club de patinaj dotat cu sală de pregătire fizică, cât și cu toată aparatura necesară.

Cătălin Cazacu în schimb, va forma pereche cu Codruța Moiseanu, antrenor și coordonator al unei secții de patinaj artistic din București. Cei doi vor lupta împreună pentru a îndeplini visul lui Cezar Sendrea, un tânăr de 15 ani care își dorește să facă performanță în hochei, dar care nu are posibilitățile financiare necesare.

Jean Gavril o va avea parteneră pe Ana Maria Ion, antrenoare și patinatoare, care își dorește să facă performanță în acest sport și să își continue atât antrenamentele de patinaj în străinătate, cât și facultatea.

Nicolai Tand va dansa pe gheață alături de Daniela Niță, în timp ce Oase și Andreea Ureche vor face spectacol pe gheață împreună pentru visul Andreei Ramona Voicu, cea mai bună prietenă a patinatoarei.

Ruby va fi pe gheață alături de Zsolt Kerekes, în timp ce Sore va face echipă cu Grațiano Dinu, kinetoterapeut ce luptă pentru visul mamei sale, antrenor de patinaj artistic, cea care i-a fost ”și mamă, și tată și antrenor”. Carmen Grebenișan în schimb va face pereche cu Lilian Brînzari, elev în clasa a 12-a ce și-a dedicat întreaga viață patinajului artistic.