CRBL, decizia neașteptată luată împreună cu soția, Elena. A vrut să se știe de la el: ”Nu știu cum va fi relația…”

20 oct. 2022
CRBL, decizia neașteptată luată împreună cu soția, Elena. A vrut să se știe de la el: ”Nu știu cum va fi relația...”
CRBL, alături de soția sa, Elena și fiica lor, Alesia

CRBL și Elena sunt împreună de ani buni. Cei doi au o fetiță pe nume Alessia și mulți s-au întrebat dacă nu cumva cei doi ar vrea să îi ofere și un frățior.

După cum prea bine știm, Elena avea doar 22 de ani atunci când a venit mamă prima oară. Și pentru CRBL acest lucru a dus la o schimbare totală.

Cei doi au fost speriați la început, nu știau cum se vor descurca, dar au avut încredere unul în celălalt, și iată că lucrurile s-au aranjat bine în final.

Deși nu au avut prea mare ajutor din partea părinților, fostul concurent de la Survivor România a reușit să se împartă între concerte, viață de familie și copil.

Cât despre un al doilea copil, CRBL spune că nu știe dacă el și soția sa vor mai avea răbdarea de acum 13 ani. Pe de altă parte, dacă se va întâmpla, cei doi nu ar spune nu.

CRBL, despre cel de-al doilea copil

“Am discutat acest subiect de foarte multe ori și încă îl mai discutăm. Nu știu ce să zic. Și da, și nu. Cred că o să lăsăm soarta să decidă pentru noi, la fel ca prima oară.

Nu știu dacă o să mai avem răbdare, cum am avut acum 13 ani, și nu știu cum va fi relația dintre Alesia și… el sau ea.”, a declarat CRBL pentru Viva.

Să nu uităm că Alessia deja a preluat o mare parte din pasiunile tatălui ei. Tânăra iubește dansul, muzica și de asemenea adoră să filmeze și să editeze clipuri video.

“Îi place să cânte, să danseze, mai nou îi place să filmeze și să își editeze videourile, îi place tot ce ține de unboxing, îi place să citească, experimentează lucruri noi, cum ar fi să învețe să vorbească mandarină. Pot spune că îmi seamănă cumva.”, a mai adăugat CRBL.