Cristi Borcea a fost îndrăgostit de Bianca Drăgușanu. Ce s-a întâmplat între cei doi? Celebra blondă a făcut totul public acum

19 sept. 2021
Cristi Borcea a fost îndrăgostit de Bianca Drăgușanu. Ce s-a întâmplat între cei doi? Celebra blondă a făcut totul public acum

Cristi Borcea a declarat în cadrul unei emisiuni de la Kanal D că pentru toate femeile din viața lui, el a fost Dumnezeu. Acesta are deja nouă copii și nu prea ar vrea să se oprească aici. Actuala lui soție este Valentina Pelinel, iar fostul acționar de la Dinamo spune că și-a găsit jumătatea pentru eternitate. Cu ea are deja trei copii și se gândește la al patrulea.

Doar că aceleași vorbe le-a spus și când a făcut publică relația pe care o avea de mulți ani cu Alina Vidican. Atunci el era căsătorit cu Mihaela Borcea și a divorțat pentru a se căsători cu amanta. Acum toate fostele sale soții au alți bărbați în viețile lor, iar Cristi Borcea pare istorie. Așadar „Dumnezeu” a fost uitat.

Nu se știe dacă pe viitor milionarul nu se plictisi și de Valentina Pelinel și nu se va orienta spre altă femeie celebră din showbiz. Poate una care l-a refuzat în trecut și pe care se pare că a dorit-o foarte mult. Este vorba despre Bianca Drăgușanu.

Cristi Borcea i-a făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Ea a făcut totul public

Aceasta a făcut totul public într-una din emisiunile Teo Show, după ce Bursucu a provocat-o să spună ce bărbat i-a făcut avansuri, dar cu care nu a acceptat să aibă o relație.

”E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a fost mărturisirea Biancăi Drăgușanu la care nimeni nu se aștepta.

Ea nu a vrut să dea mai multe detalii, doar a ținut să precizeze că la acel moment nu era căsătorită cu Victor Slav. Mai mult decât atât, diva susține că în cele din urmă nu s-a întâlnit cu Borcea și că nici măcar nu și-au dat sms-uri. Ea a insistat pe ideea acest lucru nu s-a întâmplat pentru că ea nu este atât de accesibilă precum cred mulți.

Însă nu este niciodată timpul pierdut.