Cristi Borcea o distruge pe Alina Vidican. Cum s-a răzbunat acesta pe ea, imediat când a aflat că aceasta s-a logodit cu un alt bărbat

16 mai 2021
Cristi Borcea o distruge pe Alina Vidican. Cum s-a răzbunat acesta pe ea, imediat când a aflat că aceasta s-a logodit cu un alt bărbat
Alina Vidican și Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost căsătorit timp de cinci ani cu Alina Vidican, dar relația lor dura de mult timp, încă din timpul mariajului cu Mihaela Borcea. Milionarul a intrat la scurt timp în închisoare, dar noua lui soție i-a fost tot timpul alături. Mai mult de atât, acesta a făcut și un copil, deși partenerul său de viață se afla după gratii.

Cristi Borcea a avut o viață foarte activă în perioada în care a fost închis. A divorțat de Alina Vidican, a făcut doi copii și a început o relație cu Valentina Pelinel, cu care s-a și căsătorit. Fostul patron de la Dinamo declara într-o emisiune la Kanal D că pentru femeile din viața lui el este Dumnezeu.

Cum s-a răzbunat Cristi Borcea pe Alina Vidican, când a aflat că aceasta se recăsătorește

Și se pare că atunci când una dorește să-și refacă viața alături de un alt bărbat, el se supără. Așa s-a întâmplat și în cazul Alinei Vidican. Aceasta locuiește în SUA de ani buni și după divorțul de cel pe care-l numea iubirea vieții ei, a decis să rămână peste Ocean împreună cu cei doi copii.

Într-una din zile, când dorea să-și cumpere o mașină în valoare de 200.000 de dolari, a cunoscut un milionar brazilian. Cei doi au început să se întâlnească, iar acum s-au logodit. Alina Vidican i-a cerut acceptul lui Borcea pentru căsătorit și deși el a spus da, imediat s-a și răzbunat pe ea.

Alina Vidican și Claude, noul său iubit

Mai exact, s-a retras din toate firmele în care era partener cu fosta lui soție și a lăsat-o pe aceasta să se descurce singură. Gestul a luat-o prin surprindere chiar și pe Alina Vidican, spun jurnaliștii de la wowbiz.ro.

Cristi Borcea i-a lăsat o avere fostei sale soții

Cu toate acestea, ea a nu a renunțat la noul iubit și deja pune la punct detaliile nunții. Cristi Borcea continuă să-i plătească o pensie alimentară de 10.000 de euro în fiecare lună pentru cei doi copii pe care-i au împreună. În plus a rămas cu o vilă superbă în Miami și cu un restaurant foarte popular în acea zonă.

Înainte de divorțul de fostul patron de la Dinamo, Alina Vidican a apărut în numeroase emisiuni televizate pentru a o pune la zid pe Valentina Pelinei și a-i spune că ea nu va renunța la bărbatul cu care este căsătorită. Într-un final a fost obligată să semneze actele de divorț și mult timp a fost în depresie. Acum pare că și-a găsit din nou fericirea, alături de un alt bărbat, iar asta l-a supărat pe Borcea.