Cristina Ciobănașu, cel mai trist anunț! Nimeni nu a putut să o ajute. Din păcate, tânără artistă…

19 mai 2022
Cristina Ciobănașu, cel mai trist anunț! Nimeni nu a putut să o ajute. Din păcate, tânără artistă...

Cristina Ciobănașu este extrem de îndrăgită de fanii ei, motiv pentru care îi ține pe aceștia la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Actrița a scos la iveală faptul că ghinioanele se țin lanț de ea, ceea ce îi afectează foarte mult viața profesională.

Cristina Ciobănașu s-a făcut remarcată datorită rolului pe care l-a avut în serialul ”Pariu cu viața”, un serial extrem de îndrăgit printre adolescenții de la acea vreme. Mai mult decât atât, actrița a arătat publicului că are și talente vocale, susținând mai multe concerte cu colegii din trupa La La Band.

Din păcate, Cristina Ciobănașu nu mai poate să își încânte fanii cu vocea sa din cauza unei răceli. Artista le-a povestit fanilor care o urmăresc în mediul online că nu mai poate cânta și că trebuie să ia un tratament pentru a reveni la normal. Partea cea mai bună este că această răceală nu va dura prea mult, iar artista va putea cânta din nou.

”E o problemă, nu mai pot să cânt, trebuie să iau ceva ca să-mi treacă”, spunea actrița celor din mediul online.

Cristina Ciobănașu, magnet de ghinioane

Pe lângă faptul că este extrem de tristă din cauza răcelii care nu-i dă voie să cânte, Cristina Ciobănașu le-a mai spus fanilor că mai multe ghinioane s-au abătut asupra ei.

Actrița a povestit că nu i-a sunat alarma și că a trebuit să se grăbească la filmări din acest motiv, ceea ce a făcut-o să fie neatentă și să se taie într-un ciob.

Pe drum către filmări a avut parte de o altă problemă, de această dată fiind vinovată mașina Cristinei Ciobănașu care a făcut-o să întârzie la filmări. Chiar dacă a ajuns într-un final la muncă, și-a dat seama că nu și-a luat și pachetul cu mâncare.

„E marți 13 sau ceva? Că eu una azi, până la ora asta, m-am tăiat într-un ciob pentru că nu mi-a sunat alarma și mă grăbeam să nu întârzii la treabă, m-a lăsat baltă mașina pe DN1, nu e nimic grav, dar suficient cât să nu ajung la timp la filmare, iar acum am constatat că mi-am uitat și pachețelul cu mâncarea acasă. La voi cum e? E ceva în aer sau doar mie îmi merge totul anapoda?”, a spus Cristina Ciobănașu.