Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani. Cine este tatăl copilului și noul său iubit

24 mart. 2021
Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani. Cine este tatăl copilului și noul său iubit

După o lungă relație cu Traian Văduva, Cristina Cioran este astăzi mai fericită ca niciodată, datorită unui alt bărbat. Acesta i-a schimbat complet viața, iar acum cei doi vor avea împreună un copil. La 43 de ani, fosta prezentatoare de la Acces Direct a anunțat că este însărcinată în 13 săptămâni.

Tatăl copilului său este noul său iubit, Alexandra Dobrescu. L-a cunoscut în urmă cu aproximativ 7 luni la un eveniment și imediat s-au și mutat împreună. Din acel moment au devenit nedespărțiți și se suțin în tot ceea ce fac.

Cine este noul iubit și tatăl copilului Cristinei Cioran

Alexandru Dobrescu este absolvent al Facultății de Drept și conform informațiilor de pe pagina lui de facebook este fondatorul Abovethesky.ATS, care se vrea a fi un social club, dar și un brand de haine în care și Cristina Cioran pare foarte implicată, dacă analizăm postările ei din ultima perioadă.

Cristina Cioran și iubitul ei

„Eram la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit.E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc”, a povestit Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni televizate.

Cristina Cioran a vrut să se știe că nu a fost părăsită

Actrița a recunoscut că i-a fost destul de rău în primele luni de sarcină, dar este foarte entuziasmată de tot ceea ce i se întâmplă. După despărțirea de Traian Văduva, presa a scris că acesta este în depresie pentru că a fost părăsită. Ea a ținut să precizeze că lucrurile nu au stat deloc așa și că ea și partenerul ei de viață nu se mai înțelegeau și că imediat ce au pus capăt relației au întâlnit amândoi alte persoane, cu care se simt cu adevărat fericiți

 „Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită. Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat”,  spunea Cristina Cioran la scurt timp după despărțirea de Traian Văduva.