Cu câți bani pleacă CRBL de la Survivor România? Suma este una fabuloasă. Onorariul oferit de PRO TV este unul record (EXCLUSIV)

19 apr. 2022
Cu câți bani pleacă CRBL de la Survivor România? Suma este una fabuloasă. Onorariul oferit de PRO TV este unul record (EXCLUSIV)

Visul frumos s-a terminat pentru CRBL. În ediția de luni seara, prezentatorul Daniel Pavel l-a informat că trebuie să părăseacă Survivor România pentru că medicii nu-i mai dau acordul să intre pe trasee.

Fostul Faimos a rămas mască și nu-i venea să creadă ce aude. Acesta dorea să meargă în concurs până la capăt și chiar se gândea la marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Însă starea lui de sănătate era vizibil deteriorată, așa că riscul era enorm, iar PRO TV nu a dorit să și-l asume.

CRBL a câștigat și Asia Express, împreună cu Oase, așa că obiectivul lui a fost de la bun început să se impună și în acest reality show. Încă din prima zi a jucat strategic, a fost de mai multe ori propus pentru eliminare, dar publicul l-a salvat mereu. Asta i-a dat încredere și speranță că va fi învingător și la Survivor România.

Cu câți bani pleacă CRBL de la Survivor România

CRBL locuiește în Spania de mai bine de doi ani împreună cu familia și se dedică domeniului criptomonedelor, asta după ce nu a mai primit niciun contract de televiziune în urma scandalului cu cei de la Antena 1.

CRBL nu pleacă, însă deloc sărac de la Survivor România. Conform surselor ShowBlitz.ro, el ar fi negociat un onorariu de aproximativ 4.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în competiție. Chiar dacă în ultimele trei a stat mai mult la spital, el tot va primi banii ca și cum ar fi stat în junglă.

Așadar după 12 săptămâni de Survivor România, CRBL va ajunge acasă cu aproximativ 48.000 de euro, din care scad evident și taxele. Mai multe surse media spun că cel mai bine plătit concurent a fost Cătălin Zmărăndescu cu 4.500 de euro pe săptămână. Acesta a plecat acasă ca urmare a nominalizărilor și a voturilor publicului.