Cu ce e ajuns să se ocupe astăzi Dan Bordeianu, fostul iubit al celebrei Adela Popescu? Din cauza ei, și-a distrus cariera în actorie. Detalii cutremurătoare ies la lumină

18 nov. 2022
Cu ce e ajuns să se ocupe astăzi Dan Bordeianu, fostul iubit al celebrei Adela Popescu? Din cauza ei, și-a distrus cariera în actorie. Detalii cutremurătoare ies la lumină

Dan Bordeianu a împlinit recent 47 de ani. Actorul a devenit extrem de apreciat publicului larg după rolul pe care l-a avut în serialul Numai Iubirea, în urmă cu aproape 20 de ani.

Dan Bordeainu a format în acea perioadă un cuplu și cu celebra Adela Popescu. Cei doi s-au iubit nebunește, iar mulți se așteptau să îi vadă în fața altarului.

Drept urmare, în momentul în care anunțat că se despart, fanii celor doi au fost distruși. Ce s-a întâmplat însă mai departe a întrecut orice așteptare. În timp ce Adela Popescu s-a axat pe televiziune, Dan Bordeianu a renunțat la multe proiecte, iar de ani buni joacă la Teatrul Nottara.

A revenit în prim plan în 2021 cu pelicula ”The Windseeker”, însă apoi, din nou s-a așternut tăcerea. Despărțirea dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu a adus schimbări majore pe plan profesional pentru amândoi.

Pe când erau un cuplu, ambii erau super populari, iar după ce s-au despărțit, actorul a decis să renunțe la proiectele pe care le mai avea cu cei de la PRO TV.

Ce regrete are Dan Bordeianu, fostul iubit al celebrei Adela Popescu

Dan Bordeianu a vorbit cu cei de la fanatik.ro despre perioada sa de glorie și de asemenea și despre cel mai dificil moment din viața sa. Actorul crede că timpul le vindecă pe toate și știe cum să își gestioneze emoțiile cu brio.

”Sunt momente foarte complicate în viață, și cred că cel mai important lucru este să rămâi lucid, să îți aduci aminte că există ceva și după acel moment îngrozitor. Cel mai bun aliat al nostru este timpul. Sunt destul de pragmatic în momentele grele și îmi aloc resursele emoționale cu grijă”, a mărturisit el pentru sursa citată.

Cât despre regrete, Dan Bordeianu spune că sunt anumite momente din trecut, însă până la urmă, ele l-au ajutat să fie omul care a ajuns astăzi. Cel mai probabil și relația cu Adela Popescu a fost unul dintre ele.

”Există momente pe care le regret, dar nu până la capăt, pentru că acele momente m-au făcut omul care sunt azi. Aceste alegeri m-au format, nu am de ce să le regret. Au fost momente în care am rănit și jignit oameni, aș vrea să nu fi făcut asta. Acele momente sigur nu m-au făcut mai bun. Regret urmele lăsate în sufletele altora”, a mai dezvăluit actorul.