Cu ce se ocupa în secret Mirela Vaida înainte să devină celebră? Avea un job care-i aducea sume imense de bani, deși era minoră

05 oct. 2021
Cu ce se ocupa în secret Mirela Vaida înainte să devină celebră? Avea un job care-i aducea sume imense de bani, deși era minoră
Sursa foto: Instagram

Mirela Vaida, fără îndoială una dintre cele mai apreciate realizatoare din România, nu și-a dorit dintotdeauna să lucreze în televiziune. Înainte de a-și face o carieră pe micile ecrane, ea a avut alt job care-i aducea destul de mulți bani. Despre ce este vorba mai exact?

Înainte de a veni în București, pentru a urma cursurile facultății, Mirela Vaida avea o cu totul altă preocupare, care-i aducea și destui bani, după cum a mărturisit chiar ea. De fapt, realitatea este că job-ul pe care-l avea atunci îi aducea deja într-o singură zi mai mulți bani decât câștiga mama ei într-o lună întreagă.

Care a fost primul ei job

Încă de pe băncile liceului aceasta câștiga sume frumoase din evenimentele private unde cânta. Încă din clasa a XI-a ea a făcut primii ei bani împreună cu Victor și Lauda Lavric.

„Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavric la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani.

Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu”, a declarat Vaida pentru click.ro.

Prima apariție la TV, în clasa a IX-a

Mirela Vaida a vorbit recent și despre prima ei apariția la TV. Vedeta a mărturisit la fel că încă de la o vârstă fragedă a trebuit să cânte o melodie live pentru un post local din Iași, iar în 2004 a prezentat prima emisiune TV.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, povestea Mirela Vaida pentru a1.ro.