Cu ce sumă imensă a plătit-o LIDL pe Mihaela Rădulescu doar ca să apară câteva secunde într-o reclamă. Ce pretenții a mai avut vedeta

02 oct. 2021
Cu ce sumă imensă a plătit-o LIDL pe Mihaela Rădulescu doar ca să apară câteva secunde într-o reclamă. Ce pretenții a mai avut vedeta

O vedem mai rar pe Mihaela Rădulescu în reclame în ziua de azi, însă vedeta de televiziunea a apărut în clipurile multor branduri importante. Printre acestea și pentru LIDL și se pare că diva a fost plătită regește pentru apariția sa în reclama pentru lanțul de magazine. Ce alte pretenții a avut?

În urmă cu doi ani, Mihaela Rădulescu a apărut într-o reclamă pentru supermarketul Lidl alături de actorul Andrei Aradits și chef Florin Dumitrescu. Aceasta a fost prezentă mai exact în episodul 9 din emisiunile „Like în bucătărie” ale lanțului de magazine.

„Mâncarea e cel mai rapid mod de-a călători. Și pentru că Mihaela Rădulescu e de-a casei în bucătărie, ne-am îmbarcat cu ea într-un voiaj culinar cum nu s-a mai gustat până acum la Like în Bucătărie. (…)

În acest episod, Mihaela i-a avut ca invitați pe cinci călători care, la fel ca ea, au vizitat toate colțurile lumii. Și când ai văzut și gustat aproape toate aromele de pe Pământ, exigențele sunt și mai mari atunci când trebuie să jurizezi prestația Mihaelei din bucătărie”, au transmis cei de la Lidl la acea vreme.

Câți bani a primit pentru reclamă

Mihaela Rădulescu a fost solicitată de reprezentanții celor de la Lidl atunci când vedeta a venit în țară la acea vreme pentru a face filmările pentru emisiunea „MasterChef” de la Pro TV. Având în vedere că plata a fost se pare una consistentă ea a decis să apară alături de Andrei Aradits și Florin Dumitrescu, care erau imaginea lanțului de magazine de la acea vreme.

Suma plătită de cei de la Lidl pentru apariția divei în cadrul acelui episod a fost una consistentă, ei fiind nevoiți să scoată din buzunar o sumă, în euro, cu patru zerouri, conform unor surse ale click.ro.

Nu în ultimul rând, Mihaela Rădulescu a avut parte de un tratament special în urma contractului semnat cu Lidle. Ea a avut rezervată o cameră la un hotel de lux din centrul Capitalei și o mașină cu șofer la dispoziție.