Cu ce sumă imensă o plătește Antena 1 pe Lidia Buble pentru participarea la Asia Express. Câți bani încasează și sora ei, Estera Buble pentru două zile de filmare

06 nov. 2021
Cu ce sumă imensă o plătește Antena 1 pe Lidia Buble pentru participarea la Asia Express. Câți bani încasează și sora ei, Estera Buble pentru două zile de filmare
Lidia Buble și sora ei, Estera

Antena 1 speră să dea lovitura cu Sezonul 4 din Asia Express, după ce cel cu numărul 3 a fost lider de audiență. De data aceasta, însă show-ul nu va mai fi prezentat de Gina Pistol, ci de Irina Fodor. Însă componența echipelor este una foarte interesantă. Lidia Buble este vedeta cu cea mai mare notorietate.

Așadar este și cel mai bine plătită dintre toți concurenții. Ea a plecat în aventura de pe Drumul Împăraților alături de sora ei mai mare, Estera Buble, care se bucură și ea de popularitate pe rețelele de socializare. În viața de zi cu zi se ocupă de zona de cosmetică și make up.

Filmările pentru Asia Express sunt foarte dure și lungi. Producătorii au foarte multe de lucru apoi la montaj, dar și vedetele trec prin multe situații delicate. Așa că își negociază onorariul la sânge.

Câți bani încasează Lidia Buble de la Asia Express

Potrivit VoxBiz.ro, Lidia Buble ar încasa cei mai mulți bani de la Asia Express, câte 2.000 de euro pentru fiecare două zile de filmări intense. Iar sora ei, Estera Buble ar primi 800 de euro, o sumă deloc de neglijat.

Lidia Buble și-a luat cu ea pe Drumul Împăraților și talsimanul ei norocos, o păpușă. Vedeta a dezvăluit că nu poate să stea nici fără perna ei de acasă așa că a luat-o și pe aceea în bagaj.

”Eu colecționez păpuși, nu am putut să plec fără ea de acasă. Nu pot să plec fără perna mea de acasă. Am zis că fie ce-o fi, pot să dorm și într-un coteț, dar cu perna mea trebuie să fiu lipită”, mărturisea artista înainte să plece în competiție.