Cu cine a fost căsătorit Bogdan de la Ploiești? Manelistul are doar 25 de ani și câștigă zeci de mii de euro lunar

28 sept. 2021
Cu cine a fost căsătorit Bogdan de la Ploiești? Manelistul are doar 25 de ani și câștigă zeci de mii de euro lunar

Are doar 25 de ani și duce o viață plină de lux. Câștigă mii de euro pentru doar o oră de cântat, iar Youtube și Tik Tok îl plătesc de asemenea enorm. Bogdan Marian Aldea sau Bogdan de la Ploiești cum îl știe toată lumea a ales muzica în locul sportului, dar nu regretă.

Manelistul se află tot timpul în trending cu piesele sale, iar cea mai de succes a fost colaborarea cu Theo Rose din urmă cu un an. Melodia lor a strâns peste 45 de milioane de vizualizări și a reprezentat o rampă de lansare și pentru artistă, care până la acel moment cânta muzică pop, fără prea mult succes.

Bogdan de la Ploiești se bucură de faima sa și nu ezită să vorbească liber despre orice subiect, inclusiv despre sumele fabuloase pe care le câștigă, folosdindu-și imaginea.

A fost căsătorit și a jucat fotbal

”Din YouTube se fac bani frumoși acolo în prezent, sunt contracte și mai mari cu procedentul, dar și mai mici, sunt mai multe firme care monetizează. Eu am contract cu o firmă care conține orice apare cu Bogdan de la Ploiești, dacă pui pe Tik Tok ceva cu mine și de acolo se monetizează. La mine se plătește printre cele mai bine canale din România”, a dezvăluit Bogdan de la Ploiești la „Antena Stars”.

Manelistul este plin de surprize. Puțini știu că a fost căsătorit când era foarte tânăr, mai exact în anul 2015, dar căsnicia nu a durat, iar el și soția lui au luat-o pe drumuri diferite. În plus, la acel moment el era foarte concentrat pe cariera sportivă. Într-un final a ajuns cântăreț și încă unul de mare succes.

”Sunt campion național la fotbal. (…) Viața ne surprinde, am ales muzica. (…) Mereu mi-am dorit să am eu singur ( n.r bani)”, a povestit Bogdan de la Ploiești.