Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai în trecut? Bărbatul celebru cu care are astăzi o relație secretă

19 sept. 2021
Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai în trecut? Bărbatul celebru cu care are astăzi o relație secretă
Denise Rifai și Ionuț Rusu

Denise Rifai are 36 de ani și este una dintre cele mai apreciate vedete ale Kanla D. Și foarte secretoasă atunci când vine vorba de viața sentimentală. În trecut ea a avut o relație amoroasă cu Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe din partea PSD și se afișa peste tot cu el.

De atunci, ea s-a schimbat mult. Trăiește o poveste secretă de iubire cu un bărbat celebru, care a și ajutat-o foarte mult în carieră, spun sursele ShowBliz.ro. Cu toate acestea, vedeta nu vrea să se expună public și nici el nu este dispus să-și asume relația cu Denise Rifai. Cei doi preferă să pozeze în buni prieteni.

Unul dintre cei care au avut curiozități cu privire la viațăa sentimentală a vedetei a fost comedianul Ionuț Rus. Acesta este foarte cunoscut în mediul online pentru clipurile în care parodiază diverse personaje, iar Denise Rifai este una dintre favoritele sale.

Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai

Invitat la Kanal D în urmă cu câteva luni, el a fost provocat de Teo și Bursucu să-i adreseze o întrebare celei pe care o imită atât de bine. El a vrut să știe dacă prezentatoarea a fost sau este căsătorită.

Vizibil încurcată și emționată de întrebare, Denise Rifai a răspuns că nu. Dar Ionuț Rusu a insistat cu întrebările pe subiect și a vrută să afle dacă există în intenția ei să facă acest pas în viitorul apropiat.

Vedeta Kanal D a fost și mai mult pusă în dificultate, așa că a deviat imediar de la subiect și le-a transmis telespectatorilor să se uite la emisiunea ei cu Cozmin Gușă, care i-a fost patron și mentor la Realitatea Tv. Urma să fie difuzat interviul cu el în acea săptămână.

Întâlnirea dintre Denise Rifai și Ionuț Rusu a fost foarte captivantă pentru public și a ajuns în trending Youtube imediat, depășind rapid peste 500.000 de vizualizări.