Culiță Sterp a dat lovitura! Din ce business a câștigat o mică avere într-un timp record? Orice român îl poate încerca

28 dec. 2021
Culiță Sterp a dat lovitura! Din ce business a câștigat o mică avere într-un timp record? Orice român îl poate încerca

Culiță Sterp traversează cea mai bună perioadă a vieții lui. Este extrem de fericit din punct de vedere sentimental, alături de logodnica lui, Daniela Iliescu, care i-a dăruit și un băiețel, iar pe plan financiar îi merge din ce în ce mai bine. A câștigat o sumă consistentă de la Survivor România, în primele luni ale anului, iar apoi a curs cu concerte.

Culiță Sterp și-a crescut tariful la eveniment și a ajuns să plece acasă chiar și cu 10.000 de euro în buzunare. În vara acestui an și-a botezat și micuțul. Chiar dacă a cheltuit mulți bani pentru petrecere, nu a regretat faptul că a ieșit pe pierdere la final. A vrut să se simtă bine și toți cei prezenți la eveniment au confirmat că s-au distrat la maxim.

Culiță Sterp le-a mărturisit fanilor că pe lângă muzică, acum mai are încă un business din care scoate bani mulți foarte rapid. Acesta a început să investească în criptomonede. El susține că a investit doar 1000 de dolari și peste noapte a ajuns la 12.600.

Culiță Sterp a povestit cum a câștigat mulți bani în timp record

Și Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, este un împătimit al monedelor virtuale. Acesta a ales în special bitcoin și a reușit să aibă un portofoliu extrem de bogat care se ridică la milioane.

”Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes.

Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari”, a povestit Culiță Sterp, pe contul lui de TikTok.

”După cum vedeți, acesta este portofelul meu digital. O să vă las și vouă aici datele despre această monedă sunt oameni din toată lumea care investesc în această monedă. Și… spor la treabă! Ce să vă zic mai mult? Vă pup! Doamne ajută!”, a mai compeletat acesta, pe rețelele de socializare.