Culiță Sterp a luat-o razna definitiv? Ce a făcut după accidentul de la Cluj: ”Ți se pare că tu ești Dumnezeu”

19 nov. 2022
Culiță Sterp a luat-o razna definitiv? Ce a făcut după accidentul de la Cluj: ”Ți se pare că tu ești Dumnezeu”

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în urmă cu doar câteva zile. Artistul s-a urcat beat la volan și a intrat într-o altă mașină, cu viteză.

Curios e faptul că artistul a fugit de la locul faptei, iar oamenii legii l-au găsit ceva timp mai târziu, făcându-i și testul pentru alcool, care a ieșit pozitiv, alcoolemia acestuia fiind una destul de mare.

Culiță Sterp nu a comentat până acum subiectul, iar rudele sale au păstrat de asemenea tăcerea. Pe de altă parte, unele vedete din România s-au arătat revoltate și au lansat acuzații dure la adresa acestuia.

Cătălin Cazacu spre exemplu spune că artistul s-ar crede Dumnezeu. De asemenea, el nu înțelege cum s-a putut urca acesta beat la volan, având în vedere că legea e destul de clară pentru toată lumea.

”Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu.
Și asta este o realitate. Asta face alcoolul.

Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu în schimb a lansat acuzații și mai dure. Artistul este de părere că banii, dar și succesul l-ar fi înnebunit pe Culiță Sterp.

Să nu uităm și de evenimentul de la Madrid, când artistul a fost invitat de o româncă la un botez, dar a luat o pauză pentru a cânta în altă parte, lucru care a revoltat-o pe femeia care i-a plătit drumul, dar și cazarea.

”Încep să derapeze acești oameni”

Andrei Ștefănescu povestește că acum ceva timp, Culiță Sterp era un băiat cât se poate de simplu, la fel ca și familia sa.

Din păcate însă, între timp, acesta a uitat lucruri esențiale și s-a transformat complet, iar lucrurile ar putea fi mult mai grave decât sunt acum, avertizează el.

”Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.

Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat Andrei Ștefănescu.