Culiță Sterp, îndrăgostit de Antonia. Ce reacții au avut iubita lui, Daniela Iliescu și Alex Velea

22 sept. 2021
Culiță Sterp, îndrăgostit de Antonia. Ce reacții au avut iubita lui, Daniela Iliescu și Alex Velea
Foto Facebook Antonia

Culiță Sterp pare foarte atașat de logodnica lui, Daniela Iliescu. Cei doi au împreună un băiețel, iar cântărețul a părăsit competiția Survivor România înainte de marea finală, tocmai pentru a fi alături de iubita lui când naște.

Înainte de a o cunoaște pe aceasta, Culiță Sterp a fost un mare cuceritor. El a mai fost căsătorit și cu Carmen de la Sălciua, iar despărțirea dintre cei doi a apărut ca urmare a infidelităților lui fără număr.

Acum, însă Culiță este un bărbat profund dedicat familiei sau cel puțin așa lasă să se vadă. În trecut, el a fost îndrăgostit de frumoasa Antonia, cu care a spus că s-ar fi și căsătorit. Declarația pe care dat-o la Kanal D în acest sens l-a supărat pe Alex Velea, care a decis să-l ignore total.

Culiță Sterp, îndrăgostit de Antonia în trecut

„Fără nicio supărare, cea mai frumoasă este Antonia. Alex, dacă vezi chestia asta, eu doar îi fac un compliment. Am văzut că Alex mi-a dat block pe Instagram, poate e din greșeală, eu n-am nimic. Iar îmi dă block Alex, dar dacă era singură o luam de soție”, a spus Culiță Sterp înainte să aibă o relație cu Daniela Iliescu.

La acel moment, cei de la Kanal D îl provocaseră să spună cu ce vedetă și-ar dori să petreacă o noapte. Iar pe ecran au rulat mai multe imagini. El a avut de ales între Vika Blochina, Kim Kardashian, Mădălina Ghenea, Daniela Crudu, Ioana Filimon, Antonia, Ana Lesko și multe altele, dar s-a oprit la Antonia.

Daniela Iliescu preferă să nu comenteze despre fostele iubiri ale lui Culiță Sterp. Aceasta se dedică micuțului său și este foarte activă pe rețelel de socializare, unde ca și Gina Pistol, promovează diverse produse pe bază de contract de imagine.