Culiță Sterp, înșelat de iubita sa. Artistul a făcut o criză de nervi: a dat cu telefonul de pământ când a aflat cine este bărbatul cu care a fost trădat

24 nov. 2021
Culiță Sterp, înșelat de iubita sa. Artistul a făcut o criză de nervi: a dat cu telefonul de pământ când a aflat cine este bărbatul cu care a fost trădat
Culiță Sterp și Jador

La 29 de ani, Culiță Sterp se consideră un bărbat împlinit. Are un băiețel superb, împreună cu iubita sa, Daniela Iliescu, cu care urmează să se și căsătorească. Va fi a doua căsnicie pentru artist, după cea eșuată cu Carmen de la Sălciua.

Motivul divorțului de celebra cântăreață de manele a fost infidelitatea lui. De altfel, chiar și el recunoaște că mult timp a schimbat femeile ca pe șosete, însă acum consideră că s-a liniștit.

„Am avut fail total in dragoste. Am inceput sa am iubite de pe la 15-16 ani si pana la 25 de ani a fost fail total. le-am schimbat ca pe sosete. Dar nu-mi pare rau, mi-am trait viata, am gustat din toate, sa zic asa. Este foarte important sa stii sa te opresti din chestiile astea, unii zic ca nu m-am oprit, ca inca as fi, dar eu consider ca imi vad de treaba mea”, a povestit Culiță sterp la emisiunea Tep Show de pe Kanal D.

Și cu toate că a avut multe iubite, iar la un moment dat spunea că primește zilnic și cereri în căsătorie, iată că nu doar el a înșelat. Ci a și fost înșelat. Însă când s-a întâmplat acest lucru a avut o reacție nervoasă urâtă. Manelistul spune că poate ierta trădatea, dar nu uită niciodată. El a fost concurent la Survivor România și a avut multe conflicte cu Jador, deși cei doi se declarau frați înainte de competiție.

Culiță Sterp, înșelat de o fostă iubită

Acum într-adevăr cei doi par să nu mai fie în cele mai bune relații. El își trăiește fericit viața alături de Daniela Iliescu, în timp ce fostul lui coleg Faimos este acuzat de foste iubite că nu știe cum să se comporte cu o femeie.

„Nu iert niciodata tradarea de la un prieten, familie, iubit. Am fost tradat de prieteni si am iertat, dar n-am uitat. Cand am fost mai mic, pe la 20 de ani, da, imi aduc aminte sa fi fost inselat.

A fost o chestie, ca am prins-o cu minciuna pe fata. Zicea ca nu vorbeste cu un baiat si am cerut telefonul si nu a vrut sa mi-l dea si am dat cu telefonul pe jos. Eu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar am reactionat un pic nervos. Am vazut ca vorbise cu un baiat. Ma enervez foarte greu, dar daca te intreb de zece ori si nu-mi spui si stiu sigur, ma enervez foarte tare ca ma ia lumea de prost. Fata aia m-a luat de prost. Mi-a parut rau ca am reactionat nervos”, a mai mărturisit Culiță Sterp la Teo show.