Culiță Sterp, schimbare neinspirată de look. Fanii l-au criticat foarte aspru. Cum arată acum manelistul

19 nov. 2021
Culiță Sterp, schimbare neinspirată de look. Fanii l-au criticat foarte aspru. Cum arată acum manelistul

După ce și-a botezat fiul luna trecută, Culiță Sterp a plecat în vacanță, alături de iubita lui, Daniela Iliescu, băiețelul lor Milan și nașii micuțului. Interpretul de muzică populară nu s-a abținut și a postat pe conturile sale de socializare poze din vacanță, dar unii utilizatori l-au luat peste picior.

După ce a părăsit „Survivor”, odată cu nașterea și botezul fiului său, Culiță Sterp s-a decis să se relaxeze într-o vacanță în Egipt. Interpretul și partenera lui, Daniela Iliescu, au postat mai multe imagini din vacanță pe rețelele sociale.

A strâns o mică avere de la „Survivor”

Chiar dacă a fost printre cei mai buni concurenți în cadrul emisiunii, Culiță Sterp a fost și printre cei mai controversați, pentru că ar fi avut ceva probleme financiare. Participarea la show l-ar fi scos din impas și artistul chiar a pus o sumă considerabilă deoparte, în ciuda faptului că a fost o colaborare destul de scurtă.

O parte din bani, cel mai probabil i-a folosit pentru plecarea în călătoria din străinătate alături de iubita sa, cel mic și nașii acestuia, Ileana Sterp și Daniel Aloman. Aceștia din urmă au luat-o la rândul lor pe fiica lor, Carla, care s-a născut cu câteva săptămâni înaintea lui Milan.

Fotografia care i-a atras critici artistului

După ce a postat primele imagini pe contul său de Instagram din vacanța în Egipt, Culiță Sterp s-a ales și cu primele comentarii ironice din partea fanilor. Aceștia nu au putut să nu observe o schimbare la acesta, mai exact câteva kilograme în plus și puțină burtică.

Bineînțeles că nu l-au iertat pentru apariția sa și i-au spus, mai ironic, mai în glumă să se reîntoarcă la „Survivor” pentru a da jos din kilograme și pentru a reface pătrățelele. Comentariile și-au atins ținta pentru că artistul le-a răspuns că deocamdată este în pauză și își permite câteva excese.

„Mai las și pe alții anul ăsta, mi-a ajuns”, a răspuns artistul, în comentarii de pe Instagram.

Kilogramele în plus și burtica au atras ironii din partea fanilor. Sursa foto: Instagram