Culiță Sterp se desparte de mama fiului său, Daniela Iliescu? Decizie neașteptată: „A venit momentul să…”

11 oct. 2022
Culiță Sterp se desparte de mama fiului său, Daniela Iliescu? Decizie neașteptată:

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează un cuplu de aproximativ trei ani de zile, iar în urmă cu un an au devenit și părinții unui băiețel superb, pe nume Milan. Cei doi par foarte uniți și mulți consideră că sunt imaginea vie a familiei perfecte. Asta dacă-i luăm în calcul și pe frații și surorile manelistului plus deja celebra mama Geta.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se cunosc încă din perioada liceului, iar ea chiar a fost prezentă la nunta actualului iubit cu fosta soție, Carmen de la Sălciua. Nimeni nu s-ar fi gândit că într-o zi vor ajunge să formeze un cuplu. Iar motivul îl reprezintă diferența destul de mare de mentalitate dintre ei.

Daniela Iliescu a povestit într-un video pe Tik Tok că ea și familia Sterp nu au o relație foarte apropiată, dar că îi este suficient că se înțelege bine cu partenerul de viață. Aceasta a explicat că a fost crescută într-un mod diferit și că îi este practic imposibil să se adapteze cerințelor mamei Geta, care este obișnuită cu munca la țară.

Culiță Sterp a fost îndrăgostit de actuala lui iubită și în perioada liceului, dar aceasta nu era interesată de el la acel moment. Abia după finalizarea studiilor și câțiva ani petrecuți în SUA a început să-i dea atenție.

„Noi suntem de trei ani împreună, dar am fost în aceeași clasă la liceu. Mie îmi plăcea de ea atunci, era cea mai frumoasă din clasă, da avea iubit și…nu prea… Apoi ea a plecat în America, a stat vreo 2-3 ani, iar când s-a întors mi-am luat inima în dinți și am invitat-o să ne întâlnim…”, a povestit Culiță Sterp la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Eu eram mai inabordabilă. Ne-am întâlnit a doua oară prin 2019 și tot nu am vrut. Am zis, lasă-mă…nu-mi trebuie mie vedete… Da, era cunoscut atunci. Eu credeam că era ultimul afemeiat”, a completat și Daniela Iliescu.

Tânăra a mărturisit că a avut mai multe conflicte cu familia Sterp, iar Ileana și Iancu Sterp au fost nevoiți să dea explicații fanilor pe rețelele de socializare. Aceștia au spus că au relație bună cu iubita lui Culiță, dar că programele diferite i-au îndepărtat mai degrabă.

Se desparte Culiță Sterp de Daniela Iliescu?

În plus, Iancu este de părere că așa sunt femeile, se împacă și se ceartă tot timpul. Culiță Sterp este prins la mijloc pentru că el este extrem de apropiat de familia lui, iar acum mulți se întreabă dacă mama Geta nu-l va determina până la urmă să o părăsească pe Daniela Iliescu, așa cum s-ar fi întâmplat în cazul lui Carmen de la Sălciu.

„A venit momentul să discut și eu despre subiectul acesta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să își dea cu părerea, și nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc, și nici de cei care chiar ne apreciază.

O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. Dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră? Cred că nu mi-ar spune nimeni, și nu ar ridica nimeni mâna să spună „Da, eu nu m-am certat niciodată, nu am avut divergențe.”

În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.

Pentru mine este suficient cum mă înțeleg cu ei. Cred că pentru femei se pune presiunea aceasta, să te înțelegi bine cu soacra, trebuie să fii așa, trebuie să fii invers. Nu! Cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, și de acolo se schimbă toate lucrurile.

Cei care mă urmăriți, eu nu mă afișez cu părinții mei, cu fratele meu, darămite cu altă familie sau cu alți oameni. Așa sunt eu. Foarte mulți spuneți că sunt arogantă, că am urmărit faimă, bani. Habar n-aveți despre ce vorbiți! Probabil afișez 20% din ce fac eu, din programul meu, din cum sunt eu. De aceea s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele.

Repet, în familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi cine nu a avut certuri sau discuții în familiile lor?”, a mărturisit iubita lui Culiță, într-un video pe TikTok.