Cum a ajuns în televiziune Dani Oțil. Ce studii are de fapt vedeta Antena 1

06 oct. 2021
Cum a ajuns în televiziune Dani Oțil. Ce studii are de fapt vedeta Antena 1
Sursa foto: Instagram

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut de parcurs un drum lung până să se bucure de succes. Acum însă, putem spune că are tot ce și-a dorit și se poate declara împlinit din toate punctele de vedere. Ce studii are acesta de fapt și ce salariu primește la Antena 1?

Îndrăgitul prezentator al matinalului de la Antena 1 s-a născut la Reșița pe 24 august 1980. Încă de la 16 ani acesta a dat de greutăți, fiind nevoit să muncească. Chiar el mărturisea că părinții săi nu au avut banii necesari pentru a-l susține la facultate. Chiar dacă nu prea a avut ocazia să beneficieze ulterior de pe urma diplomei, Dani Oțil a terminat facultatea de Științe Economice la Timișoara cu o notă foarte bună.

Cum și-a început cariera

Deși televiziunea a fost însă prima sa dragoste, acesta și-a început întâi cariera la radio. El s-a perindat pe la mai multe posturi, printre care radio Contact, radio Vest Timişoara și Naţional FM. El și-a petrecut aproape 10 ani din viață în spatele microfonului la aceste posturi de radio și a ajuns într-un final alături de bunul său prieten din copilărie, Răzvan Simion la același post.

În cele din urmă, succesul a venit atunci când a ajuns la Antena 1, unde din 2008 prezintă matinalul „’Neatza cu Răzvan și Dani”, alături de Răzvan Simion. Din 2008 și până în prezent, emisiunea celor doi continuă să fie foarte urmărită, Răzvan și Dani având grijă întotdeauna să aducă în emisiune subiecte de interes pentru public.

În plus, pe lângă televiziune, Dani Oțil este pasionat de sport, în special de hard enduro și a putut să-și dezvolte și această pasiune cu succes în timpul său liber.

Ce salariu primește la Antena 1

După îndelunga activitate la Antena 1 și având în vedere succesul de care se bucură matinalul „’Neatza cu Răzvan și Dani”, cei doi sunt plătiți cum se cuvine. Potrivit unor surse, Dani ar încasa lunar un salariu de 10.000 de euro. Bineînțeles că acesta nu este singurul său venit. El are, de asemenea și un restaurant în Zona Parcului Herăstrău din Capitală, care este foarte popular.

Dani Oțil se poate declara împlinit și din punct de vedere personal, după mai multe relații cu personalități cunoscute din România, printre care și cu Mihaela Rădulescu. În momentul de față, prezentatorul tv are o relație cu Gabriela Prisăcariu, cu care s-a și căsătorit în luna mai a acestui an.