Cum a mințit Smiley fără remușcări toată România, în direct la PRO TV! Vă mai amintiți de tânărul Rareș Trufea, golden buzz-ul lui de la Românii au talent? Ce i-a făcut imediat după finală

15 nov. 2022
Cum a mințit Smiley fără remușcări toată România, în direct la PRO TV! Vă mai amintiți de tânărul Rareș Trufea, golden buzz-ul lui de la Românii au talent? Ce i-a făcut imediat după finală

A mințit tot poporul la televizor, în direct la PRO TV. Imaginea lui Smiley începe să se șifoneze din ce în ce mai mult, după ce au ieșit la iveală o serie de informații care nu-i fac deloc cinste. În urmă cu o săptămână, artistul anunța că intră în pauză vocală și și-a anulat toate concertele.

Nu se știe dacă această problemă a fost chiar reală pentru că a survenit pe fondul unui scandal. Mai exact, Smiley urma să cânte în Republica Moldova pentru un partid pro rus. Fanii au fost oripilați și l-au tras la răspundere. Pentru că avea un contract semnat, artisul nu avea cum să renunțe pur și simplu.

Însă dacă au apărut aceste probleme medicale, automat nu s-a mai putut deplasa în Republica Moldova să cânte. El a dat și o explicație jurnaliștilor, spunând că nu el se ocupă de booking, așa că nu știe exact că un partid pro rus îi plătește factura.

Acum este din nou pus într-o ipostază super jenantă. La ultima ediție a Românii au talent, el a apăsat Golden Buzz pentru tânărul genial, Rareș Trufea, care a impresionat pe toată lumea cu talentul lui la pian. Imediat după ce s-a terminat show-ul, băiatul, care acum este student în anul 1 la Conservator a încercat să ia legătura cu Smiley, dar…

Smiley, făcut de râs de un concurent genial de la Românii au talent

„Era vorba, la un moment dat, să vin la HaHaHa Production… dar totul a rămas în aer. Smiley mi-a propus. Apoi am sunat-o pe managera lui, dar n-a mai răspuns. Sper ca pe viitor să păstrez legătura cu el, pentru că acum am timp să mă ocup și de compoziție”, a spus Rareș Trufea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Smiley le-a propus mai multor concurenți de la Vocea României sau Românii au talent să vină să lucreze alături de el, însă nu prea s-a concretizat nimic. Rareș Trufea încă mai speră ca iubitul Ginei Pistol să-i răspundă la telefon.

„După Românii au Talent, viața mea a început să mă determine să mă maturizez cumva. În Vaslui, cel puțin, toți mă cunoșteau și mă îndrăgeau. Însă am avut plăcerea de a realiza faptul că sunt persoane și din alte părți ale țării care m-au recunoscut, acest aspect bucurându-mă enorm.

Datorită acestei emisiuni am devenit mai extrovertit, mai dezinvolt și mai capabil de a transmite celor din jurul meu faptul că sunt sigur pe mine, astfel putând să-mi creez o personalitate puternică în societate.

De asemenea, după acest concurs am devenit mai rezistent în fața presiunii și a atmosferei încărcate. Am cunoscut multe persoane extraordinare, cu mult talent și bun simț. Acest lucru m-a ajutat să mă dezvolt din toate punctele de vedere. Sintetizând, emisiunea Românii au Talent m-a ajutat să mă maturizez și să-mi dau seama de ceea ce vreau să fac toată viața – muzică”, a mai completat Rareș Trufea, în exclusivitate pentru FANATIK.