Cum se comportă Teo Trandafir cu oamenii că nu sunt camerele de filmat pe ea? Fața nevăzută a celebrei vedete Kanal D

15 nov. 2021
Cum se comportă Teo Trandafir cu oamenii că nu sunt camerele de filmat pe ea? Fața nevăzută a celebrei vedete Kanal D
Sursa foto: Instagram

La 53 de ani, Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune. Aceasta a lucrat deja la toate posturile de televiziune de top din România și de mai bine de șapte ani este angajata Kanal D. Are o emisiune zilnică, se bucură de audiență și spune că se va retrage de pe micile ecrane doar atunci când va fi dată afară.

Teo Trandafir s-a impus în showbiz de-a lungul timpului datorită profesionalismului său, dar mai ales este apreciată pentru spontaneitatea ei și glumele foarte inspirate. Mereu pusă pe șotii, mereu zâmbind și făcându-i și pe alții să zâmbească, vedeta continuă să fie un model pentru mulți.

Cum se comportă ea, însă când nu joacă un rol în spatele micilor ecrane? Colegul ei de platou, Bursucu a fost cel care a dat-o de gol și a oferit informații prețioase despre ea publicului.

Cum se comportă Teo Trandafir în lipsa camerelor de filmat

„Suntem împreună de șapte ani. Nu am mai mâncat pufuleți de mult timp, am renunțat de patru ani. La un moment dat beam ceai, nici asta nu mai facem. Teo este aceeași persoană, atât în fața camerelor cât și în spatele lor. Este frumoasă, inteligentă, un om extrem, extrem de amuzant, cu un extraordinar simț al umorului. Și, cel mai important, este un om loial. Nu mai facem schimb de rețete de slăbit, pentru că Teo nu mai are nevoie”, a declarat Bursucu pentru Impact.

Teo Trandafir a fost la un pas de moarte în urmă cu mai mulți ani. Ea a făcut pancreatită și a fost salvată la o clinică din Austria. De atunci trebuie să aibă mare girjă de sănătatea sa și nu are voie să se îngrașe prea mult. Astfel că a fost obligată să țină tot felul de diete. Marele ei secret este apa.

“Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo, în emisiunea ei de la Kanal D.