Cum se simt Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fetițe două ce au fost toți infectați cu COVID-19, vaccinați fiind. Ce simptome experimentează

18 oct. 2021
Cum se simt Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fetițe două ce au fost toți infectați cu COVID-19, vaccinați fiind. Ce simptome experimentează
Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda

Gabriela Cristea a fost nevoită să ia o pauză forțată de la Antena Stars după ce vinerea trecută testul la coronavirus a ieșit pozitiv. Aceasta era vaccinată și se pregătea pentru cea de-a treia doză. Inițial, soțul său Tavi Clonda și cele două fetițe au fost negative, dar între timp s-a îmbolnăvit întreaga familie.

Totul a început cu o răgușeală, febră, o stare de răceală, care s-a dovedit a fi de fapt COVID-19. Probabil dacă nu ar fi fost vaccinați, atât Gabriela Cristea, cât și Tavi Clonda ar fi făcut o formă severă a bolii. Din fericire, ei se simt destul de bine. Nu au nevoie de spitalizare și sunt sub monitorizarea medicului de familie.

Cum se simtea Gabriela Cristea și familia ei acum

Vedeta Antena Stars a dat detalii despre starea ei de sănătate, dar mai ales a fetițelor sale, pentru care este foarte îngrijorată. Ea a intrat în direct la postul de televiziune unde este angajată, semn că se simte relativ bine și poate comunica. Speră să se refacă repede și să revină la cârma emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

Momentan Paula Chirilă este cea care o înlocuiește. Acesta este colegă cu Dan Capatos la X-Extra Night Show.

„Fetele dorm, sunt ok, nu au trecut prin momente dificile. Au avut o tuse dar acum sunt ok. Important e ca se joaca și dă casa peste cap. Ne rugam la Dumnezeu să fie bine. Eu cred ca noi am avut cu toții de la început, însă nu s-a manifestat.”, a declarat Gabriela Cristea, în direct la Antena Stars.

Care au fost primele simptome

Tavi Clonda povestea în urmă cu două zile cum a început pentru ei aventura COVID-19. Ei au spus că după boală, vor aștepta trei luni și apoi se vor vaccina cu doza 3.

”Dragilor, suntem in carantina pentru ca am iesit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situatie, asa ca am sa va spunem aici cum s-a intamplat. Luni Gabriela s-a testat, asa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ.

Luni dupa amiaza Victoria a inceput sa spuna ca o doare in gat si vorbea ragusit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok si a mai trecut prin episoade de laringita usoara. Un sirop pentru gat si am crezut ca rezolvam.Miercuri cand Gabriela era in direct la emisiune a simtit ca o lasa vocea si ca ii ard usor urechile.

Primul ei gand a fost sa se testeze si asta a si facut cum a ajuns acasa. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei.

Joi cand s-a trezit o dureau muschii si avea temperatura 38. Am hotarat sa mearga la centrul de testarea si rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi am facut singur un test acasa (pentru ca nu aveam nici un simptom) si testul a fost negativ. Azi dimineata am acuzat frisoane, slabiciune si febra 37:5 si mi am facut un nou test care a iesit pozitiv”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.