Cuza de la Asia Express, umilința supremă de la fosta iubită, Ramona Olaru. Totul s-a întâmplat în direct

03 nov. 2021
Cuza de la Asia Express, umilința supremă de la fosta iubită, Ramona Olaru. Totul s-a întâmplat în direct
Ramona Olaru și Cuza, în perioada în care formau un cuplu

Ramona Olaru este una dintre cele mai în vogă asistente de televiziune. Aceasta și-a făcut intrarea în showbiz ca model, după ce în adolecență credea că viitorul ei va fi în agricultură. De altfel a și terminat o facultate pe acest profil. Părinții ei au afaceri în acest domeniu, așa că ea ar fi trbuit să continue tradiția.

Doar că Bucureștiul, lumea mondenă au cucerit-o imediat și s-a dedicat carierei în televiziune. Mai întâi a fost asistentă la Antena Stars, iar acum este angajată cu acte în regulă la Antena 1, ca asistentă la Neața cu Răzvan și Dani.

De aproximativ o lună, Ramona Olaru este numai un zâmbet. Vedete a mărturisit în direct că este mai fericită ca niciodată și că în sfârșit se simte cu adevărat împlinită. Motivul? Relația ei cu Cătălin Cazacu. Ea i-a povestit în direct lui Dani Oțil că prima dată a ieșit la film cu celebrul moticiclist și că totul a evoluat foarte frumos.

Ramona Olaru, lovitură de grație pentru Cuza de la Asia Express

Până nu demult, Ramona Olaru forma un cuplu cu simpaticul Cuza de Asia Express. Cei doi au fost împreună timp de aproape doi ani de zile, perioadă în care s-au împăcat și despărțit de mai multe ori. El a povestit într-un podcast că s-a îndrăgostit practic de opusul lui și că se certa cu vedeta Antenei 1 din aproape orice.

Ramona Olaru a fost cea care a tras mult de relație, iar în momentul în care Cuza a apărut cu o altă domnișoară în prim plan, ea a suferit enorm. Dar acele zile s-au dus. Asistenta TV este foarte fericită și a ținut să-i arunce câteva săgeți otrăvite și fostului iubit. A vrut să-i arate că și-a găsit bărbatul perfect, care îi asigură echilibru și armonie în viață, ceea ce el nu a reușit.

„Eu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că odată cu trecerea timpului, te comporți diferit. La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta, încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum.”, a povestit Cătălin Cazacu, la „Teo Show”, semn că ia foarte în serios această relație și că este extrem de îndrăgostit.