Cuza de la Noaptea Târziu a dat lovitura după Asia Express! Ce super emisiune va prezenta și cu ce post a semnat

19 oct. 2021
Cuza de la Noaptea Târziu a dat lovitura după Asia Express! Ce super emisiune va prezenta și cu ce post a semnat

Simpaticul Cuza de la Noaptea Târziu a dat lovitura după ce a apărut la Asia Express. Acesta face echipă cu prietenul și colegul său de trupă, Emi și conform mai multor surse media, cei doi ar urma să ajungă până în finală, unde vor fi învinși de Mihai și Elwira Petre.

Și chiar dacă a pierdut premiul cel mare de la Antena 1, pe plan profesional a avut numai de câștigat. El deja are un contract cu trustul Intact și prezintă emisiunea online, Asia mai târziu, împreună cu Emi, unde dezvăluie secrete care nu s-au văzut la televizor.

Acum Cuza de la Asia Express a mai primit o super ofertă în cadrul aceluiași trust. A spus imediat DA, astfel că începând chiar de astăzi, 19 octombrie 2021, el va putea fi auzit la Radio ZU.

El va fi partenerul lui Răzvan Popescu, iar emisiunea celor doi se difuzează de luni până joi, în intervalul orar 16:00 – 18:00 și în fiecare vineri, între orele 16:00 – 19:00.

Cum a primit Cuza de la Asia Express ofertă pentru Radio ZU

„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el… mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite… Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău.

Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat. Îmi doresc să învăț de la Răzvan entuziasmul, vreau să «fur» din pasiunea pe care o are el. Mi s-a spus că radioul este un drog, vreau și eu să-l iau în doze zilnice. Vreau să învăț să-mi eficientizez cuvintele de la Răzvan. Ce mai… vreau să învăț tot”, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu.

Răzvan Popescu a transmis și el că este foarte bucuros că tânărul Cuza i-a acceptat propunerea și că și l-a dorit foarte mult ca partener de show. Așa că iată la Radio ZU se anunță un nou cuplu de prezentatori care reprezintă concurență serioasă pentru deja super celebrii Daniel Buzdugan și Mihai Morar.