Dalida și Robi dați afară defintiv din Las Fierbinți? Ce li se reproșează celor doi: „Nu se poate așa ceva”

19 mai 2022
Dalida și Robi dați afară defintiv din Las Fierbinți? Ce li se reproșează celor doi:

Las Fierbinți continuă să fie un fenomen național. Românii sunt dependenți de personajele lor favorite, pe care le urmăresc nu numai la PRO TV, ci și pe Youtube, unde sunt urcate multe scenete cu actorii lor preferați.

Episodul de miercuri seară a venit cu o serie de surprize. Dalida și Robi riscă să fie dați afară din Las Fierbinți, din mai exact de la Primărie și asta pentru că primarul este foarte nemulțumit de el.

Celentano este hotărât să plece în America și i-a cerut ajutorul lui Firicel, să-l împrumute cu bani pentru avion. Îi e frică să meargă cu nașul, să nu-l dea jos la prima. A primit un refuz categoric, așa că a plecat supărat să caute finanțare în altă parte.

Las Fierbinți, lider de audiență din nou

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.7 puncte de rating și 35.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 3.3 puncte de rating și 11% share.

La nivel național, peste 1.9 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:11, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Ce li se reproșează Dalidei și lui Robi

Vasile își cheamă cei doi angajați să le dea o veste proastă, că nu mai are nevoie de serviciile lor. Invocă mai multe motive pentru această decizie grea, printre care faptul că lipsesc de la serviciu fără un motiv întemeiat. În ceea ce o privește pe Dalida, există mai multe probleme. Primarul nu tolerează stilul ei vestimentar: „Mi se dezlipesc plombele când văd câte culori combini pe tine. Nu se poate așa ceva”.

Bobiță încearcă din răsputeri să-și impresioneze mătușa care are case și apartamente. Dacă reușește și ce pune la cale, vedem în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți.