Dan Bittman a avut o relație secretă de iubire cu Mihaela Rădulescu. Detalii uluitoare au ieșit abia acum la lumină

18 oct. 2021
Dan Bittman a avut o relație secretă de iubire cu Mihaela Rădulescu. Detalii uluitoare au ieșit abia acum la lumină
Sursa foto: Facebook

Chiar dacă Dan Bittman se află în centrul mai multor controverse în ultima vreme, melodiile sale rămân în continuare foarte apreciate. Deși artistul nu a vorbit vreodată în detaliu despre poveștile din spatele acestor melodii, voalat a dat câteva indicii despre persoana care i-a inspirat unele din creațiilor sale binecunoscute.

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman a răspuns câtorva întrebări legate de acest subiect. La un moment dat artistul chiar a izbucnit în plâns la una dintre întrebări.

De asemenea, Denise Rifai nu a evitat să îl întrebe despre Mihaela Rădulescu, una dintre marile sale iubiri, dar și despre melodia „Ți-am dat un inel”, în speranța că va afla cine este femeia misterioasă care a pierdut inelul dat de artist, potrivit VoxBiz.ro.

Mihaela Rădulescu, femeia misterioasă din melodie?

Din spusele artistului nu este exclus acest lucru, având în vedere că Dan Bittman a precizat că acea femeie este în prezent căsătorită și preferă să nu-i spună numele.

„În emisiunea dv au fost milionari, miliardari, dar nu a venit unul măcar o dată cu o floare la Denise Rifai. Este dreptul meu de a negocia și de a nu spune, din bun simț, câte inele am dat și cui. Mai ales cel despre care am făcut piesa.

Nu pot să-i spun numele, deși lucrurile sunt cunoscute, dar pot pentru că e căsătorită. Dar, am dat multe inele. Mi s-a și spus că am banalizat gestul acesta. Se spune că aș fi omul care dă inele în România, dar am venit să negociez cu dvs”, a spus Dan Bittman în timp ce din buzunar a scos o cutiuță de bijuterii cu un inel.

„Mihaela rupea inimi la vremea respectivă”

De altfel, cei doi au format un cuplu la începutul anilor ’90, atunci când Mihaela Rădulescu încă nu era în lumina reflectoarelor. Dan Bittman mărturisea într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani că l-a atras naturalețea ei, care ieșea în evidență. El a descris relația dintre lor de la acea vreme ca fiind „o nebunie” și totodată o dragoste la prima vedere.

„Mihaela rupea inimi la vremea respectivă, nu era atât de tunată că acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a și plăcut extrem de mult la ea, iar la vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică și arată cu totul altfel, creață, roșcată, îți sarea imediat în ochi. Foarte frumoasă, și atunci, și acum”, declara Dan Bittman pentru revista Playboy, acum mulți ani.