Dan Bittman, anunțul cu care a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce decizie a luat acum la 60 de ani. Nimeni nu se aștepta

16 nov. 2022
Dan Bittman, anunțul cu care a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce decizie a luat acum la 60 de ani. Nimeni nu se aștepta

Dan Bittman era un nume foarte respectat în industria showbiz-ului înainte de pandemie. Doar că virusul care a dat toată planeta peste cap i-a creat mari probleme. Acesta a pierdut enorm, nu doar în business, ci și pe plan personal. În plus, declarațiile lui halucinante i-au făcut pe mulți să-l ocolească.

Dan Bittman anunța în urmă cu ceva timp că melodiile trupei lui, Holograf nu mai sunt difuzate la radio și că a ajuns să fie izolat din cauza faptului că s-a arătat a fi anti vaccinare și a fost catalogat drept conspiraționist. În ultima vreme, solistul a evitat să mai intre în conflicte și acum a revenit în forță cu o melodie superbă.

Holograf bifează astfel prima colaborare cu Arsenium, fostul membru al trupei Ozone, care se mutase în Turcia și nu se mai știa nimic de el. Se pare că și acesta a revenit în România și vrea să se relanseze în muzică.

Dan Bittman revine puternic în muzică

Deși are deja 60 de ani, Dan Bittman și-a păstrat vocea intactă și noua piesă vine cu rezultate foarte bune. La doar o zi de la lansare, a reușit să strângă peste 100.000 de vizualizări și a intrat în top trending Youtube direct pe locul 36.

Piesa este semantă Cat Music, iar Holograf speră să reprezinte o relansare a lor practic și să fie din nou invitați să cânte la concerte și evenimente.