Dan Bittman trebuie interzis. Acuzații extrem de grave la adresa artistului. Ce rău suprem i-a provocat unei celebre cântărețe

30 oct. 2021
Dan Bittman trebuie interzis. Acuzații extrem de grave la adresa artistului. Ce rău suprem i-a provocat unei celebre cântărețe
Sursa foto: Facebook

Dan Bittman trebuie interzis, este mesajul dur al unei celebre cântărețe din România. Tot astăzi a apărut și un articol cu titlul Idioții Europei. Așa au fost numiți românii astăzi într-o prestigioasă publicație din Germania. Mesajul a fost preluat la nivel global. Articolul este unul foarte critic la adresa autorităților din țara noastră, dar și a celor bulgare și din Ucraina.

Nemții consideră că traversăm o catastrofă din cauza modului în care a fost gestionată pandemia și sunt șocați de scepticismul românilor în ceea ce privește vaccinarea. Responsabili sunt atât oficialii, cât și cei care au răspândit informații mincinoase și s-au transformat în conspiraționiști de profesie, inducând o stare de panică populației, care continuă să refuza vaccinarea.

Dan Bittman și Diana Șoșoaca sunt cap de listă, când vine vorba despre persoane cu influență negativă asupra poporului român. Cântăreața de muzică populară, Daniela Stoia spune că din cauza acestor persoane, ea și familia ei au avut de suferit.

La început a tratat situația cu superficialitate, apoi s-a îmbolnăvit atât ea, cât și întreaga familie. Din fericire, formele nu au fost unele foarte grave și toată lume a scăpat cu bine. Dar experiență a fost cumplită.

„Dan Bittman trebuie interzis. Și nu doar el”

A încercat să facă rost de oxigen, a terorizat medicii cu telefoanele și nu știa ce se va întâmpla cu părinții ei care mai sufereau și de alte boli. După această traumă a decis să se vaccineze.

“Să nu li se mai permită unora să spună numai aberații pe post! Este cazul lui Dan Bittman, al lui Șoșoacă… Și sunt mai mulți. Să-și țină părerea pentru ei, nu să influențeze lumea, de la sate, mai ales. Interziși acești oameni în spațiul public!(…) Doar medicii specializați, nu ortopezi, chirurgi și așa mai departe. Infecționiștii, pneumologii… ei să vorbească public.”, a transmis Daniela Ploia, prin intermediul CanCan.ro.

Dan Bittman este unul dintre artiștii care și-a distrus complet imaginea în pandemie. Din artistul foarte apreciat, acesta este asociat acum mai mult cu teorii ale conspirației. În loc să se concentreze pe muzică, acesta a ales o cale prin care și-a pierdut mult public, dar și contracte de televiziune.