Dana Budeanu, jignire incalificabilă la adresa lui Teo Trandafir. Reacția de milioane a vedetei Kanal D

21 sept. 2021
Dana Budeanu, jignire incalificabilă la adresa lui Teo Trandafir. Reacția de milioane a vedetei Kanal D
Dana Budeanu și Teo Trandafir

Dana Budeanu nu se dezminte și a luat la țintă toate vedetele din showbiz. Acum este ocupată cu Raed Arafat, însă în urmă cu ceva timp ea critica vehement modul în care arată sau cum se îmbracă prezentatoarele de top din România. Despre Mihaela Rădulescu, care era prietena ei cea mai bună, a avut mereu doar cuvinte de laudă.

Însă printre victimele ei a picat la un moment dat și Teo Trandafir, pe care puțini o critică. Sau cel puțini nimeni nu stă să-i analizeze look-ul sau cât de sexy este. Ei bine, Dana Budeanu a ținut să o ia în vizor, dar nu a rămas fără un răspuns pe măsură.

”Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, a spus Dana Budeanu într-una din emisiunile sale pe care le avea pe Youtube.

Între timp, designerul și-a creat o aplicație și și-a închis acel cont. Acum cei care vor să o urmărească trebuie să plătească 200 de lei pe an pentru a avea acces la Verdict App. Inițial a fost criticată pentru gestul său, dar nu a renunțat la ideea de a oferi conținut doar celor care achită taxa respectivă.

Replica de milioane a lui Teo Trandafir pentru Dana Budeanu

Dana Budeanu spunea că va renunța și la conturule de pe Facebook și Instagram, dar momentan continuă să fie activă. Probabil nu ar mai avea niciun pic de impact dacă ar rămâne doar cu aplicația și cu cele câteva apariții la Antena 3 sau România Tv.

Teo Trandafir i-a dat o replică de milioane designerul în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Nu a jignit-o, dar a arătat-o într-o lumină cu adevărat jenantă.

”Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a spus Teo Trandafir în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.