Dana Budeanu se căsăstorește! Cine este bărbatul celebru, mai tânăr decât ea, care se pregătește să-i devină soț

24 sept. 2021
Dana Budeanu se căsăstorește! Cine este bărbatul celebru, mai tânăr decât ea, care se pregătește să-i devină soț

Dana Budeanu și-a închis contul de Youtube, dar continuă să fie activă pe rețelele de socializare, deși promisese că va renunța și la acelea. Și asta pentru că și-a lansat propria aplicație mobilă, Verdict, unde abonații pot să o vadă contra cost, în fiecare zi.

Momentan nu se bucură de foarte mare succes pentru că nu are chiar atât de mulți fani care să fie dispuși să plătească 200 de lei pentru a avea acces la conținutul pe care Dana Budeanu îl pune la dispoziție.

În dragoste, însă îi merge bine. Potrivit surselor ShowBlitz.ro, designerul, care are 43 de ani,  are o relație de iubire cu Andrei Hrebenciuc, 37 de ani, de mai mult timp, iar cei doi se pregăteau chiar și să oficializeze în acte totul. Doar că a apărut o problemă care le-a dat planurile peste cap.

Tatăl lui Andrei Hrebenciuc, celebrul Viorel Hrebenciuc a fost din nou condamnat la închisoare și are de ispășit o nouă pedeapsă după gratii. Și fiul era la un pas să aibă aceeași soartă.

Cine este bărbatul care i-a furat inima Danei Budeanu

În urmă cu câteva săptămâni, Dana Budeanu a postat pe Instagram o fotografie cu un inel ce pare a fi unul de logodnă, însoțit de mesajul: „I don’t date I marry (n.r. – eu nu am iubiți, eu mă căsătoresc)”. Fanii au reacționat imediat și în nici o oră a strâns peste 5.000 de aprecieri și multe comentarii în care i se ura casă de piatră.

Andrei Hrebenciuc a fost căsătorit cu Irina Noapteș, fiica unui milionar de care a divorțat în secret în urmă cu ceva timp. În trecut, el a avut-o iubită mult timp și pe Elena Băsescu.

Deși tații lor erau adversari politici, cei doi nu s-au sfiit să se afișeze foarte des în public. Acum Andrei Hrebenciuc pare foarte îndrăgostit de Dana Budeanu, cu care ar vrea să facă pasul cel mare.

Designerul ar fi și ea tot la a doua căsătorie, după cea eșuată cu Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul și Prosport. Ea are și două fetițe gemene cu celebrul mogul de presă.