Dani Mocanu, moment penibil: „Mânca-v-aș…”. Manelistul e pe locul 1 în trending Youtube

07 nov. 2021
Dani Mocanu, moment penibil:

Dani Mocanu are doar nouă clase și un dosar de proxenetism. Mai mult, acesta a primit chiar și o pedeapsă cu închisoarea pentru instigare la ură împotriva femeilor într-una din piesele sale, care a strâns zeci de milioane de vizualizări. Manelistul a scăpat, însă pentru moment de pedeapsă și lansează hit după hit.

Dani Mocanu are mare succes în mediul online. Toate melodiile pe care le lansează ajung pe locul 1 în trending Youtube. El cântă doar pe un tarif foarte mare, de la 5.000 de euro pe mai puțin de o oră și câștigă sume imense și din Youtube.

Într-un live, Dani Mocanu a folosit un limbaj de mahala pentru a-i umili pe artiștii, care au mers la un eveniment din Dubai. Printre aceștia s-a numărat și Jador. El le-a spus că degeaba merg acolo să se milogească pentru bani fiindcă tot nu vor obține mare lucru.

Dani Mocanu, dezlănțuit într-un live

„Am văzut o grămadă de ”artiști” că au plecat în Dubai, mânca-v-aș… Bă, ce faceți voi în Dubai, mă. Am și eu întrebarea asta pentru voi: ce faceți în Dubai, să trăiască familia voastră?! Și bărbați și femei! Ce faceți, mă, în Dubai? V-ați dus pe acolo la milogeală?

Ascultați la fratele vostru, vă spun din toată inima: veniți la mine la poartă că, mă jur în fața lui Dumnezeu, că vă dau eu bani! Vă dau eu bani, cât puteți să faceți la mine la poartă, nu puteți să faceți nici în Dubai. Nu vă e rușine, mă? Pozați pe acolo în vedete și pe voi nu vă știe nimeni pe aici. Sunteți nebuni, nu mai zic nimic!”, a spus Dani Mocanu într-un live.

Manelistul i-a declarat recent iubirea sa eternă Anamariei Prodan. Acesta a dezvăluit că o iubește de când era mic și așteaptă să fie contactat de celebra impresară.

„Dacă Anamaria Prodan nu mă contactează, pierde cea mai sinceră iubire pe care o poate avea vreodată. Anamaria, fii curajoasă că nu pierzi nimic…”, a scris Dani Mocanu pe rețelele de socializare.