Dani Oțil a înșelat-o deja pe Gabriela Prisăcariu? Au apărut primele imagini: ”Uite-te puțin la tine”

04 ian. 2022
Dani Oțil a înșelat-o deja pe Gabriela Prisăcariu? Au apărut primele imagini: ”Uite-te puțin la tine”
Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au devenit părinți în urmă cu doar câteva luni, trăiesc o poveste de dragoste intensă ca în filme și par a fi împliniți din toate punctele de vedere.

Cum tentațiile sunt destul de mari, Gabriela Prisăcariu este atentă la fiecare detaliu când vine vorba de soțul ei. Ca să nu mai vorbim nici de faptul că cel mai probabil, modelul petrece ceva timp cu cel mic acasă, drept urmare, are toate motivele să fie îngrijorată.

Ultimul eveniment din viața celor doi i-a lăsat însă cu gurile căscate pe fani. Prezentatorul tv a ajuns acasă cu mai multe zgârieturi pe gât, iar Gabriela Prisăcariu, evident, a intrat la bănuieli.

Pentru că Dani Oțil este un mare pasionat al sporturilor extreme, el a încercat să se scuze în fața soției sale, mărturisindu-i că ar fi fost la Enduro, unde s-a accidentat, iar de aici și zgârieturile. Aceași idee a fost susținută și de colegul lui Răzvan Simion, care i-a explicat blondinei că nu are de ce să își facă griji.

Cu toate astea, Gabriela Prisăcariu nu s-a lăsat mai prejos și a fost dificil de convins. ”Dani a zis că a fost la Enduro. Unde ai fost? Uită-te puțin la tine. Tu să-mi spui unde ai fost, lasă glumele!”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Dani Oțil, despre ”job-ul” de tată

Amuzați de situație, cei doi au reușit să treacă și peste acest moment, semn că relația lor de cuplu este una bine sudată. Să nu uităm că în viețile lor, odată cu apariția copilului au existat o serie de schimbări majore.

Chiar Dani Oțil mărturisea recent că are anumite trăiri pe care nu le-a mai experimentat vreodată, însă de care se bucură în fiecare moment petrecut cu cel mic.

”El mi-a zis că în relația cu fiul meu sunt ca un proaspăt angajat. Adică în primele lui ești ca un simplu manipulant: îl iei, îl pui și cam atât. Nu simți că ești de neînlocuit, nu simți că ai vreun beneficiu, după, încet, încet o să prinzi aripi și ești șef de echipă”, dezvăluia prezentatorul de la Antena 1.