Dani Oțil, dezvăluire rușinoasă despre Horia Brenciu! Ce făcea actorul zilnic când lucra la Antena 1 este de neimaginat

22 sept. 2022
Dani Oțil, dezvăluire rușinoasă despre Horia Brenciu! Ce făcea actorul zilnic când lucra la Antena 1 este de neimaginat

Dani Oțil a vorbit despre perioada în care Horia Brenciu prezenta emisiunea ”Neatza” de la Antena 1. Acesta a scos la iveală mai multe lucruri despre artist.

Dani Oțil a fost invitat în podcastul de pe YouTube al lui Gojira, acolo unde a vorbit deschis despre perioada în care televiziunea era altfel, referindu-se la perioada în care Florin Călinescu și Horia Brenciu erau mereu pe micul ecran.

„Oamenii au tendința să privească superficial la televizor. Oamenii stau cu telefonul în mână, pe Tik Tok, mai răspund la vreun mesaj, ascultă crâmpeie. Nu mai e ca pe vremea lui Florin Călinescu când lumea era lipită de televizor sau pe vremea lui Brenciu, când făcea el matinalul”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil, dezvăluire fără precedent despre Horia Brenciu

Tot în cadrul podcastului lui Gojira, numit ”Aproximativ discuții”, Dani Oțil a precizat că în perioada în care Horia Brenciu prezenta matinalul, audiențele erau ”făcute din pix”. Vedeta de la Antena 1 a mai spus că acest lucru se întâmpla deoarece artistul amenința că nu mai vine la muncă dacă lucrurile nu ies așa cum dorește el.

„Matinalul cu Brenciu a fost foarte bun, dar ştii că audienţele erau făcute din pix. Horia ţinea foarte mult la rating şi refuza să mai vină la muncă, dacă nu era cum voia el. Aşa că o făceau din pix. Nu am mai zis nicăieri asta, dar toată echipa de la emisiune ştie.

Să ştii că şi Răzvan e aşa. El chiar e afectat dacă vreo două zile coborâm… De asta e întrebat dacă vrea să îşi asume situaţia sau să o facem ca la Brenciu”, a declarat Dani Oţil.