Dani Oțil și-a bătut joc de Denise Rifai în fața tuturor! Ce a dezvăluit despre aceasta: „Faza 1, alcoolul, faza 2…”

13 ian. 2022
Dani Oțil și-a bătut joc de Denise Rifai în fața tuturor! Ce a dezvăluit despre aceasta:

De când a devenit tătic, Dani Oțil și-a schimbat comportamentul, iar asta au observat atât fanii prezentatorului de la Antena 1, cât și producătorii. În ultimele luni, mai toți invitații acestuia au fost criticați de el, în cel mai josnic mod. 

Nici Lidia Buble, fosta iubită a colegului său de platou, Răzvan Simion nu a scăpat de atitudinea dezamăgitoare a lui Dani Oțil. Prezentatorul tv i-a criticat aspectul fizic, iar același lucru l-a făcut și cu Alina Erimia ulterior, dar și cu Sore.

Acum însă, un artist super celebru a intrat în vizorul lui Dani Oțil. Nici de această dată, vedeta Antena 1 nu a stat să își calculeze cuvintele prea mult.

El l-a umilit pe Connect-R, într-un mod subtil, după mărturisirile făcute la emisiunea lui Denise Rifai, cu privire la consumul de cocaină din ultimii ani. Artistul a povestit atunci că a consumat droguri o bună perioadă de timp, chiar zilnic din cauza vieții agitate pe care o avea.

“M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”, a spus Dani Oțil, care a insinuat practic că vedeta Kanal D caută doar senzaționalul și că emisiunea ei nu este deloc autentică, ci doar spectacol ieftin.

Dani Oțil, delir total la Antena 1

Să nu uităm că aceasta nu este prima ieșire ironică a prezentatorului de la Antena 1. Acum mai bine de o lună de zile, când Lidia Buble a venit în platou emisiunii pe care o prezintă pentru a vorbi despre noua piesă, dar și despre noul său parfum, Dani Oțil nu s-a putut obține și a gafat.

El a făcut referire la nasul Lidiei și asta în condițiile în care știa foarte bine că în spațiul public, aspectul fizic al vedetei a fost foarte comentat, în special de internauții din mediul online care au și jignit-o pe această temă.

”Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri”, a fost replica lui Dani Oțil la adresa Lidiei Buble.