Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au schimbat nașii micuțului Luca pe ultima sută de metri! Pe cine au ales în cele din urmă

25 oct. 2021
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au schimbat nașii micuțului Luca pe ultima sută de metri! Pe cine au ales în cele din urmă
Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu

Din cauza restricțiilor anunțate, Dani Oțil și soția sa Gabriela Prisăcariu, Gabriela Oțil acum, au grăbit petrecerea de botez a micuțui Luca. Din acest motiv probabil au ales și alți nași, diferiți de cei care i-au cununat. Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, cunoscută ca Mama Natură nu au venit deloc la petrecerea bebelușului.

Pentru că toate lumea punea această întrebare, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit pe cine au ales ea și Dani Oțil, în cele din urmă să-i fie părinți spirituali lui Luca-Tiago. Este vorba despre doi prieteni foarte apropiați, Laura Dumitru și Homan Tandi Jono.

Tânăra mămică a postat și o imagine cu nașii, pentru a le mulțumi că au acceptat să le fie aproape în această zi extrem de importantă „Cei mai frumoși nași are Luca”, a fost mesajul soției lui Dani Oțil.

De ce nașii de cununie nu au fost și nașii de botez

Botezul a avut loc duminică, 24 octombrie chiar în restaurantul lui Dani Oțil din Herăstrău. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu au putut lua parte la eveniment pentru că au fost nași la o altă nuntă. Probabil mulți s-au grăbit să-și facă evenimentele înainte de restricții.

Petrecerea a fost una destul de restrânsă, dar nu au lipsit colegii lui Dani Oțil de la Neața. Ramona Olaru și Răzan Simion, însoțit de iubita sa, Daliana Răducanu au fost în prim plan.

Cea care i-a încântat pe invitați cu melodiile ei a fost Raluka, jurata de la SuperStar România, care este culmea emisiunea concurentă a show-ului X-Factor de pe Antena 1, prezentat de Dani Oțil și Răzvan Simion.