Dani Oțil, umilit la maxim de Mihaela Rădulescu. Ce i-a făcut aceasta în timpul relației este incredibil de jenant. Niciun bărbat nu ar fi suportat

09 nov. 2021
Dani Oțil, umilit la maxim de Mihaela Rădulescu. Ce i-a făcut aceasta în timpul relației este incredibil de jenant. Niciun bărbat nu ar fi suportat

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Deși era o diferență de vârstă între cei doi, asta nu i-a împiedicat să fie fericiți o bună perioadă de timp.

De la despărțirea celor doi au trecut mai bine de șase ani. Între timp, Mihaela Rădulescu și-a găsit liniștea în brațele lui Felix Baumgartner, în timp ce Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, cea care i-a dăruit recent și un copil.

Deși Mihaela Rădulescu și Dani Oțil păreau cei mai fericiți atunci când erau văzuți împreună, prezentatorul tv are o cu totul altă poveste de zis. El a mărturisit recent că ajungea să se simtă foarte prost în timpul relației cu Mihaela Rădulescu, în condițiile în care vedeta PRO TV avea mai multe experiențe decât el și îi scotea mereu ochii în legătură cu asta.

”Mihaela Rădulescu, ori de câte ori îi povesteam ceva tare acum zece ani acasă: Băi știi ce am făcut astăzi. Ea zicea: Păi asta am făcut eu acum 10 ani. Și te desfundai îți dai seama. 

Eu îi ziceam: Băi tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul așa și ea spunea: Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe tiroliană într-o emisiune la mare. Eu m-am simțit super de c@%#”, a mărturisit Dani Oțil în cadrul unui podcast.

Dani Oțil, devastat după despărțirea de Mihaela Rădulescu

Acum pare deranjat de atitudinea vedetei PRO TV, însă când a confirmat despărțirea de ea, Dani Oțil era devastat. Prezentatorul de la Antena 1 mărturisea atunci că își va reveni odată cu fericirea Mihaelei Rădulescu.

El mai povestea la momentul respectiv că diva i-a oferit cei mai frumoși ani din viață și a renunțat la multe lucruri pentru el, oferindu-i trăiri intense timp de șase ani, lucru greu de înlocuit de o altă persoană

”Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat.

Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, scria Dani Oţil pe Facebook în 2014.