Daniel Pavel de la Survivor România, noul prezentator Vocea României pe ultima sută de metri? Ce se întâmplă cu Pavel Bartoș

25 nov. 2022
Daniel Pavel de la Survivor România, noul prezentator Vocea României pe ultima sută de metri? Ce se întâmplă cu Pavel Bartoș
Daniel Pavel este prezentatorul Survivor România

Vă puteți imagina Vocea României fără Pavel Bartoș? În mod cert, nu ar mai fi la fel și asta pentru că până acum simpaticul actor s-a dovedit a fi cel mai bun prezentator din România. O arată cifrele de audiență. Toate proiectele unde el a fost gazdă au reușit să se claseze pe locul 1 în top.

Cum ar fi, însă Vocea României cu Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, care și el la rândul lui a avut super succes la reality show-ul numărul 1 în țara noastră.  Interesantă probabil, ca experiență inedită. Doar că nu se va întâmpla, cel puțin nu acum.

El va pleca spre Republica Dominicană în perioada următoare, iar show-ul va începe în luna ianuarie. Până atunci, însă a fost invitat la Vocea – Jurnal de poveste, un proiect online care face parte din Vocea României.

Vocea care l-a influențat cel mai mult pe Daniel Pavel

Pentru prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, au existat, de-a lungul timpului, mai multe voci care și-au pus amprenta în evoluția sa și i-au marcat drumul în viață. De la părinții săi, până la colegii de pe nave.

„Lungile sesiuni de ascultare a vocii celui care se contura ca mag al impactului media pe unde radio, Andrei Gheorghe, au fost adevărate master-class-uri pentru mulți dintre noi. Mulți ani mai târziu, când am avut șansa unor discuții de neuitat cu el, cu puțin timp înainte de dispariția sa prematură, am revalidat influența sa, prin zâmbetul său cu accente grav-melodioase.

Vocile confraților aflați pe nave vizibile doar pe radare, acele voci auzite pe canalele de comunicație specifice navigatorilor maritimi sau aerieni, sobre, echilibrate, voit-repetive, în engleza Morse, generatoare de calm în cele mai aprige furtuni”, spune Daniel Pavel.