Daniel Pavel s-a mutat din România! Mai prezintă Survivor România? Decizia fermă a prezentatorului

05 nov. 2021
Daniel Pavel s-a mutat din România! Mai prezintă Survivor România? Decizia fermă a prezentatorului
Daniel Pavel

Pentru Daniel Pavel, prima experiență ca prezentator la Survivor România a fost una deosebit de intensă, dar care l-a împlinit pe plan profesional. Întors acasă după șase luni petrecute în Republica Dominicană, acesta dorea să ducă relația cu iubita sa din ultimii șapte ani, Marina, la un alt nivel. Nu se știe exact de ce, dar la scurt timp de la apariția lor împreuna într-o vacanță în Vama Veche, ea a hotrât să redevină o femeie liberă.

Daniel Pavel i-a acceptat decizia, chiar dacă a suferit și a ales să meargă mai departe, așteptând o nouă ofertă pentru a prezenta Survivor România la Kanal D. Doar că reality show-ul a trecut la PRO TV, după ce compania care deține licența a decis să încheie contractul cu postul lider de audiență în România.

Din  fericire, Daniel Pavel și-a văzut visul împlinit și a primit oferta mult așteptată. Va prezenta și Survivor România de la PRO TV. Acesta se află în prezent în Austria, unde și locuiește. Înainte de a accepta oferta de la Kanal D, el lucra ca redactor șef la Penny FM, un radio cu sediul la Viena.

Se pare că și-a cumpărat acolo o casă și a ales să rămână în țara de adopție momentan. În momentul de față, Daniel Pavel se află în locuința din Viena și de acolo a intrat în direct la PRO TV pentru a vorbi la emisiunea Vorbește lumea despre noul său proiect.

Daniel Pavel a spus ce va face la Survivor România

„Da! Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se audă bătăile tobelor și așa este! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România”, a spus prezentatorul Survivor România.

Acesta le-a dat și câteva sfaturi celor care vor să se înscrie în competiție și care visează să treacă de preselecție.

„Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV. E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta.”, a mai spus Daniel Pavel.

Prezentatorul a explicat și de ce a acceptat să prezinte din nou Survivor România. Se simte foarte bine și a atins apogeul carierei. Abia așteaptă să înceapă noua ediție.

„Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum. Și vreau să o fac din nou. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă”, a conchis Daniel Pavel, care a vorbit din casa lui din Viena.