De când o înșeală, de fapt Laurențiu Reghecamf pe Anamaria Prodan cu Corina Bilcon. Jurnalistul Cristi Brancu vine cu detalii neștiute până acum

12 oct. 2021
De când o înșeală, de fapt Laurențiu Reghecamf pe Anamaria Prodan cu Corina Bilcon. Jurnalistul Cristi Brancu vine cu detalii neștiute până acum

Anamaria Prodan, fire impulsivă, s-a certat cu multă lume de-a lungul timpului. Printre victime și Gigi Becali. Cei doi s-au certat din cauza trasnferului fotbalistului Dennis Man. Impresara spune că a pierdut peste un milion de euro, pentru că latifundiarul a sărit-o din ecuație, deși nu era legal.

Acest război s-a lăsat cu multe dezvăluiri. Cei din anturajul lui Gigi Bacali au dat pe surse o știre, care a bulversat-o total pe Anamaria Prodan. Soțul său, Laurențiu Reghecamf are o relație de peste 8 ani cu Corina Bilcon, fostă escortă de lux, câștigătoare a unui concurs de hostess în trecut.

Din acel moment au început problemele în căsnicia celor doi. În urmă cu ceva timp, ei și-au reînnoit jurămintele de iubite în Biserică, după o căsnicie de 15 ani, iar acum divorțează. Jurnalistul Cristi Brancu vine cu detalii pe care nimeni nu le-a știut până acum.

Cristi Brancu vine cu detalii neștiute până acum

Anamaria Prodan l-a ajutat pe soțul său să-și sporească averea și s-a certat cu mulți din cauza lui. Pentru ce, se întreabă acesta acum. Conform surselor ShowBlitz.ro, impresara nu are de gând să o lase pe Corina Bilcon să se bucure de banii ei, așa că și-a angajat avocați de top pentru a se asigura că averea rămâne la ea.

“Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurentiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucura de ea. Mai mult, Ana Maria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu, realizatorul Exclusiv VIP, pentru Click!