De ce îi permite Emi lui Cuza să țipe la el atât de mult la el la Asia Express? Ce îi leagă, de fapt atât de mult pe cei doi băieți de la Noaptea Târziu

12 oct. 2021
De ce îi permite Emi lui Cuza să țipe la el atât de mult la el la Asia Express? Ce îi leagă, de fapt atât de mult pe cei doi băieți de la Noaptea Târziu
Cuza și Emi la Asia Express

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu formează una dintre echipele de top de la Asia Express, sezonul 4. De altfel, s-a și spus că aceștia ar fi ajuns până în finala competiției, unde au fost învinși de Mihai și Elwira Petre.

De-a lungul episoadelor difuzate până acum s-a putut observa că cei doi băieți sunt foarte buni prieteni, dar asta și pentru că Emi este cel care cedează de fiecare dată. Cuza țipă des, îi face reproșuri acide prietenului său, iar uneori chiar îl jignește, fără să țină cont că este filmat. Replicile lui sunt umilitoare, dar Emi alege de fiecare dată un ton calm.

Puțini știu, dar cei doi băieți de știu de mici. Au fost și colegi de bancă în liceu. Cuza, pe numele real Iulian Adrian Popescu a avut mereu o minte briliantă. De altfel, el a și terminat Facultatea de Medicină. Ideea proiectului Noaptea Târziu a fost a lui și în continuare el este creierul.

De ce acceptă Emi să fie umilit constant de Cuza la Asia Express

Cucu este cel de-al treilea membru al grupului. El a participat la Survivor România. Atât el, cât și Emi sunt absolvenți la Universității de Educație fizică și Sport. În plus, concurentul de la Asia Express, mai are și un curs de management la activ. Dar așa cum spune și el, diplomele sunt doar pentru palmares.

”Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online. Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti”, a declarat Emi pentru Libertatea.

Emi alege să fie calm de fiecare dată în fața lui Cuza și pentru că fără Cuza, el nu ar mai exista în online. În timp ce acesta este cunoscut și la nivel individual și are mulți fani, ceilalți doi membri ai trupei, adică Emi și Cucu sunt mult mai puțin notorii.

De exemplu, în timp ce Cuza are aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram, Emi nu are nici măcar 40.000. Așadar acesta depinde total de prietenul său, căruia îi este nevoit să-i tolereze ieșirile de fiecare dată.