De necrezut! Câte clase are Tzancă Uraganu? Ce sume amețitoare încasează din manelele de pe Youtube și câți bani cere pentru 50 de minute de cântat

29 oct. 2021
De necrezut! Câte clase are Tzancă Uraganu? Ce sume amețitoare încasează din manelele de pe Youtube și câți bani cere pentru 50 de minute de cântat

Tzancă Uraganu este cel mai în vogă manelist al momentului. Toate piesele sale ajung pe locul 1 în trending Youtube și este chemat să cânte la petreceri foare scumpe. Recent a urcat pe scenă la botezul lui Culiță Sterp, iar în urmă cu mai multe luni a declanșat un scandal imens, după ce în pandemie a mers să incingă atmosfera la ziua de naștere a lui Selly.

Tzancă Uraganu nu a făcut aproape deloc școală, ca și rivalul său, Dani Mocanu, un alt manelist în trending. Ei bine, acesta are cu o clasă în plus față de colegul său de breaslă: 10 clase.

”Mergeam la școală, îmi plăcea să merg la școală, la antrenamente. Am făcut și eu vreo 10 clase și eram cu fotbalul și cu școala, și cu gagicile, dar mai puțin așa, nu chiar ca acum. Asta făceam, antrenament, la școală și întâlniri. Mi-a plăcut muzica de mic copil, dar mi-a plăcut şi fotbalul, şi nu ştiam pe care dintre ele să aleg. Prima dată am jucat fotbal”, a povestit Tzancă Uraganu.

Sumele imense care-i intră în conturi lui Tzancă Uraganu

Manelistul are 31 de ani și este milionar în euro. În doar șase luni, acesta ar fi încasat cel puțin 150.000 de euro doar de la Youtube. Însă pe lângă această sumă amențitoare, el primește sume foarte mari din cântări.

Merge numai la evenimentele plătite foarte bine și nu mai cântă sub 5.000 de euro. Pe lângă asta, bacșișurile sunt pe măsură și asta pentru că la petrecerile cu maneliști există obișnuință să se arunce cu bani.

Tzancă Uraganu a fost implicat în mai multe scandaluri. Acesta a fost acuzat de agresiune de cam toate soțiile sau iubitele sale. Este considerat un bărbat violent, dar până acum a scăpat nepedepsit de lege.

Tzancă Uraganu are și o colaborare în business cu Nuțu Cămătaru, care i-a adus foarte mulți bani. Probabil că alături de Dani Mocanu este unul dintre cei mai bogați cântăreți din industria în care activează.